ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Υποχρέωση της Κυβέρνησης να προστατεύει τα Πανεπιστήμια από τους κουκουλοφόρους εγκληματίες...


 


 

Η Κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να καθαρίσει τη  βρωμιά που υπάρχει στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, που οι κουκουλοφόροι της αριστεράς, τα έχουν μετατρέψει σε εργαστήρια κατασκευής βομβών, και σε ορμητήρια κατά των Αστυνομικών.

} Σε καμιά Ευρωπαϊκή Χώρα δεν υπάρχει άσυλο στα Πανεπιστήμια, όπως το καταλαβαίνουν οι αριστεροί της Ελλάδας .

} Δεν μπορεί δολοφόνοι, ληστές, ναρκομανείς και άλλοι περίεργοι, να καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια μέσα στα Πανεπιστήμια, και να μη μπορεί η Αστυνομία να τους απομακρύνει μήπως... θιγεί το άσυλο;

 

} Η εκάστοτε Κυβέρνηση έχει υποχρέωση να προστατεύει τα Πανεπιστήμια από την παρουσία κάποιων... προοδευτικών της αριστεράς, που βρίσκουν στέγη σε αυτά και τα χρησιμοποιούν για το σκοπό που έχουμε αναφέρει λίγο παραπάνω.

} Αν τα πολιτικά κόμματα στηρίξουν την Κυβέρνηση σε μια τέτοια εκστρατεία, τα Πανεπιστήμια θα απαλλαγούν από τους γνωστούς άγνωστους καταληψίες.

} Πώς όμως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει μια τέτοια θέση όταν γνωρίζει, ότι οι καταληψίες και οι κουκουλοφόροι που προκαλούν όλες αυτές τις εγκληματικές πράξεις, ανήκουν στο δικό του χώρο;

 

} Κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν, ότι η Κυβέρνηση θα έχει πολιτικό κόστος με όλες αυτές τις εκκαθαρίσεις που προχωρεί.

} Κάθε άλλο μάλιστα, γιατί οι σοβαροί πολίτες στηρίζουν την Κυβέρνηση σε μια τέτοια προσπάθεια, και αντί για πολιτικό κόστος θα εισπράξει τα εύσημά τους.

 

} Δεν θέλουν Αστυνομικούς στα Πανεπιστήμια κραυγάζουν οι αριστερές φοιτητικές οργανώσεις, αλλά δεν μας είπαν ποιος θα απομακρύνει όλους αυτούς τους κοπρίτες που με κρουστικά και άλλα μηχανήματα προσπάθησαν να γκρεμίσουν τον τοίχο σε ένα συγκεκριμένο κτίριο;

 

} Η Λαϊκή παροιμία που λέει «ο κόσμος καίγεται και το μ.... χτενίζεται», ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση του γνωστού Μαυρίδη .

} Ο κόσμος πεθαίνει στα Νοσοκομεία από την Πανδημία, και ο Μαυρίδης ασχολείται με τα σκυλιά του προκαλώντας τους πολίτες.

 

} Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Εισαγγελέας άφησε ελεύθερους τους 15 καταληψίες που είχαν καταλάβει ένα Πανεπιστημιακό κτίριο, και τους συνέλαβαν οι Αστυνομικοί.

} Τέτοιες Δικαστικές αποφάσεις ενθαρρύνουν τους μπαχαλάκηδες για να προχωρήσουν στην επόμενη παράνομη πράξη, αφού γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν.

 

} Πολίτες διαμαρτύρονται στον Έβρο, και πολύ καλά κάνουν προσθέτουμε εμείς, γιατί πρόθεση της Κυβέρνησης είναι, να δημιουργήσει νέα δομή λαθρομεταναστών στην περιοχή τους.

} Όσο η Ελλάδα θα αντιμετωπίζει με ένα τέτοιο πνεύμα τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τόσο ο πληθυσμός τους θα αυξάνει.

 

} Νέα δημοσκόπηση προβληματίζει σοβαρά τον Τσίπρα, γιατί το νέο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μόνο δύο μονάδες μακριά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

} Ο Αλέξης γνωρίζει ότι πολύ σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελεί το τρίτο κόμμα, γι αυτό και προκαλεί ζητώντας συνεχώς εκλογές.

Σχόλια