ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Βαξεβάνης η βρώμικη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ…

 Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, καρφώνει τον Βαξεβάνη και τον Τσίπρα για την υπόθεση της Novartis.

} Ο Βαξεβάνης αποτελεί τη βρώμικη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ, με την Κυβέρνηση να εμφανίζεται αποφασισμένη να βάλει τον κατεργάρη εκδότη στη θέση του.

 

} Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι βαριές χιονοπτώσεις, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Τσίπρας για να ασκήσει κριτική στην Κυβέρνηση.

} Οι πολίτες όμως που αντιλαμβάνονται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ξέμειναν από σοβαρά επιχειρήματα, αγνοούν τις κραυγές τις Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 

} Η νέα δημοσκόπηση και το προβάδισμα που δίνει στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε τον Τσίπρα να χάσει τη... μπάλα.

} Έτσι στη προσπάθειά του ο Αλέξης να πληγώσει την εικόνα της Κυβέρνησης, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και τον Φουρθιώτη.

 

} Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην προστασία των παιδιών, και αποφάσισε μαζί με τους αρμόδιους του Υπουργείου Παιδείας, να κρατήσει κλειστά τα Σχολεία στο Δήμο λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

 

} Κάποια σαπιομεγάφωνα διαλαλούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να αποκτήσει με... μεταγραφή από το ΚΙΝΑΛ, την Εύα Καϊλή.

} Αλίμονο αν μια μεγάλη παράταξη, μια μεγάλη  ομάδα όπως είναι η Νέα Δημοκρατία, είχε ανάγκη από έναν πολιτικό παίκτη του βεληνεκούς της Εύας Καϊλή.

} Η Νέα Δημοκρατία έχει τον Αρχηγό της ομάδας που κατέκτησε το Γιούρο του 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη, και δεν χρειάζεται άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

 

} Επειδή κάποιοι ανόητοι ψιθυρίζουν κατά καιρούς διάφορα, η απάντηση που τους δίνουμε εμείς είναι, ότι πολιτικοί με το ήθος και την  εντιμότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη σπανίζουν.

} Είναι αυτοί, που αντί να δώσουν τα εύσημα στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης Μίμη Φωτόπουλο, κάνουν ότι μπορούν και χρησιμοποιούν όλους τους τρόπους για να τον βρωμίσουν.

} Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν ορισμένοι στη προσπάθειά τους να πληγώσουν την εικόνα του Μίμη Φωτόπουλου είναι η μεγάλη και μακρόχρονη παρουσία του στα κοινά.

} Από πότε ρε σεις χαλβάδες, μια τόσο μεγάλη εμπειρία έγινε μειονέκτημα στην πολιτική, και ειδικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που πάσχει από έμπειρους πολιτικούς;

 

} Αγαπητέ μου, δεν γνωρίζουμε την πορεία του Γιώργου Ορφανού ως Αντιπολίτευση στο Δήμο Θεσσαλονίκης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνούμε με τις μπούρδες που διαδίδεις.

} Δεν μπορούμε όμως να αγνοήσουμε, ότι ο Γιώργος Ορφανός ανήκει στην κατηγορία των σοβαρών πολιτικών, και ότι έχει χαρακτηριστεί ως μακράν ο καλύτερος Υφυπουργός Αθλητισμού που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα.

} Ακόμη, το γεγονός ότι ο Γιώργος Ορφανός είχε τολμήσει και είχε θεσπίσει τον Αθλητικό Δικαστή Θεσσαλονίκης, για να τον καταργήσει λίγο αργότερα ο Ιωαννίδης που τον αντικατέστησε, καταξιώθηκε στους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας.

 

} Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι τα ηγετικά προσόντα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είναι απεριόριστα, και αυτό ο Απόστολος Τζιτζικώστας το αποδεικνύει στη πράξη.

Σχόλια