ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Δώστε δρόμο στους παραβατικούς λαθρομετανάστες...

 Πακιστανοί στο Κιλκίς λήστεψαν και βίασαν Κουβανούς μετανάστες, προκαλώντας οργή στη κοινή γνώμη της περιοχής.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι οι συγκεκριμένοι αλήτες από το Πακιστάν, δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούν παρόμοιες αποτρόπαιες πράξεις.

} Το ερώτημα είναι, αφού είναι γνωστοί οι Πακιστανοί, γιατί δεν τους μαζεύουν και να τους στείλουν πακέτο από εκεί που ήρθαν να ξεβρομίσει η Χώρα;

 

} Μήπως πιστεύουν οι αρμόδιες Ελληνικές αρχές, ότι μπορούν αυτοί οι εγκληματίες να ενταχθούν στη κοινωνία, όπως ακούμε συχνά να λέγεται;

} Θεωρούμε λάθος ακόμη και τον εγκλεισμό τους στη Φυλακή, γιατί θα τους πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μέχρι να κερδίσουν την ελευθερία τους.

} Γι αυτό θεωρούμε ότι η σωστή αντιμετώπιση είναι, αυτοί οι βρωμιάρηδες που πέρασαν παράνομα τα σύνορα της Χώρας και είναι παραβατικοί να εντοπίζονται και να προωθούνται στις χώρες τους.

 

} Στο ερώτημα αν ο Βουλευτής Πολάκης εξυπηρετεί τα συμφέρονται του κόμματός του με την απαράδεκτη συμπεριφορά του, η βλάπτει σοβαρά την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση είναι η δεύτερη περίπτωση.

} Μπορεί οι μαγκιές και οι τραμπουκισμοί του Πολάκη να ικανοποιούν κάποιους ακραίους αριστερούς, εξοργίζουν όμως τους σοβαρούς και έντιμους πολίτες, που αποτελούν και την πλειοψηφία στη χώρα.

 

} Μπορεί η θέση μας να ενοχλήσει κάποιους ... ευαίσθητους, εμείς όμως θα την εκφράσουμε και θα προσπαθήσουμε να την στηρίξουμε με σοβαρά επιχειρήματα.

} Τον τελευταίο χρόνο έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει για βιασμούς Γυναικών, και είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε τη δική μας άποψη:

 

} Ο Βιασμός μιας γυναίκας είναι εγκληματική πράξη, και αυτό πιστεύουμε ότι κανείς δεν το αμφισβητεί.

 

} Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις που προκαλούν πολλά πολλές απορίες, και θα αναφέρουμε κάποιες από αυτές.

} Όταν μια ώριμη γυναίκα 25 έως 30 ετών δέχεται σεξουαλικές παρενοχλήσεις μέσα στο ασανσέρ, και στη συνέχεια ανταποκρίνεται στην πρόσκληση που δέχεται από αυτόν που την παρενόχλησε και πηγαίνει στο δωμάτιό του, τι ακριβώς πηγαίνει να κάνει;

} Πηγαίνει να ζητήσει εξηγήσεις, ή πηγαίνει να τον πάρει... βεντούζες, ώστε να δικαιολογήσει την απόφασή της;

 

} Δεν αμφισβητεί κανείς υπάρχουν αλήτες που καραδοκούν να εντοπίσουν τη  γυναίκα που θα αποτελέσει το θύμα τους.

} Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, ορισμένες γυναίκες προκαλούν την... τύχη τους με την συμπεριφορά τους και δυστυχώς, καταλήγουν βιασμένες.

 

} Κάποιοι ενοχλήθηκαν από το δημοσίευμα της Μακεδονίας, που χαρακτήριζε την Αναπληρώτρια Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νανά Αηδονά, ως σιδηρά Κυρία της Περιφέρειας.

} Ο χαρακτηρισμός αυτός ταιριάζει απόλυτα στην Νανά Αηδονά, γιατί δεν ήταν λίγες οι φορές που για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Περιφέρειας και να προστατέψει την εικόνα του Περιφερειάρχη, δεν δίστασε ακόμη και συγκρουστεί με κάποιους... κατεργάρηδες.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, που ο Περιφερειάρχης που είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές του, να θεωρεί την Νανά Αηδονά αναντικατάστατη.

Σχόλια