Κάτι άρχισε να κινείται στα μεταγραφικά...

 


 

 

Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι στο μεταγραφικό τομέα υπάρχει σοβαρή κινητικότητα στο ΠΑΟΚ, και περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.

}  Ο  Σάστρε της Μαγιόρκα έφτασε στη Θεσσαλονίκη, και εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου ο Ισπανός παίκτης θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.

 

} Το δεύτερο χτύπημα του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Αντρέ Φράνκο, για τον οποίο έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους  και οι πρώην του Δικεφάλου, Σάντος και Κονσεισάο.

}  Τον  Αντρέ Φράνκο χρειάζεται περισσότερο ο ΠΑΟΚ, γιατί όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, η ομάδα πάσχει σοβαρά στη μεσαία γραμμή της.

} Αν ο Πορτογάλος παίκτης έχει τα προσόντα και μπορεί να βοηθήσει στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, τότε στο ΠΑΟΚ  έγινε ένα πολύ καλό βήμα προς τα εμπρός.

 

} Μακάρι ο Μπότο να είναι ο τεχνικός διευθυντής που έλλειπε από τον ΠΑΟΚ, γιατί όπως αρκετές φορές το έχουμε επαναλάβει, οι προηγούμενοι... ειδικοί κουβάλησαν απίστευτα παλτά στην ομάδα.

 

} Το σημερινό παιγνίδι με τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ πρέπει να το αντιμετωπίσει με την ανάλογη σοβαρότητα, ώστε να μην υπάρξει και άλλη απώλεια βαθμών.

} Με το σημερινό παιγνίδι τελειώνει και η τιμωρία του ΠΑΟΚ των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, και αναμένεται νέα απόφαση της Κυβέρνησης σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο.

 

} Ανάλογα με τους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα του ΠΑΟΚ, θα γράψει και το βιογραφικό του ο Μπότο.

} Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένοι από τους ... ειδικούς που έχουν κουβαλήσει δεκάδες παλτά στην Τούμπα, και είναι έτοιμοι να κρίνουν αυστηρά τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

 } Αυτό το γνωρίζει ο Μπότο και όπως ο ίδιος δήλωσε θα είναι πολύ προσεκτικός στις επιλογές του, αν και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τα περιθώρια είναι αρκετά περιορισμένα.

 

} Από την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έφυγε ένας ψηλός και ήρθε ένας άλλος που οι... ειδικοί εκτιμούν ότι είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που απομακρύνθηκε.

} Εκείνο που μας προβληματίζει εμάς τουλάχιστον είναι ο παρορμητισμός και η πολύ μεγάλη αγάπη που έχει ο Θανάσης Χατζόπουλος για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να τον επηρεάζουν  κάποιοι που δηλώνουν...ειδικοί.

} Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο Πρόεδρος της ΚΑΕ να υπερβάλει και να ξεφύγει από τον οικονομικό του στόχο, όπως έκαναν οι μέχρι τώρα διοικήσεις.

 

} Είχε χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος αμυντικός στην Πορτογαλία ο Ροντρίγκο, στο ΠΑΟΚ όμως δεν δικαιολόγησε το ψωμί η καλύτερα το παντεσπάνι που έφαγε, με αποτέλεσμα να του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

} Στη θέση του αποκτήθηκε ο Ισπανός Στράσε, με τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να θεωρεί την απόκτησή του μεγάλη επιτυχία.

Σχόλια