Με εφτά απουσίες στη Λεωφόρο

 

 


 

Με εφτά απουσίες παικτών, έξι λόγω κόβιντ και του Καμαρά λόγω κόπα Άφρικα, θα παίξει ο Άρης στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (05/01), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Κατά τους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκαν συνολικά εννέα θετικά δείγματα, που αφορούν έξι ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στο «Δασυγένειο» ανακοινώθηκε αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απ. Νικολαϊδης» (21:30), η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Iturbe, Lucas Sasha, Bertoglio, Brabec, Sakic, Jeggo, Ndiaye, Sundgren, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Hajrovic, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

* Θα απουσιάσει και ο Aboubakar Kamara, ο οποίος έχει ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μαυριτανίας για το Κόπα Άφρικα. 

Σχόλια