ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Την…πέφτει στην Καϊλή ο Κυριάκος!!

  

Όλοι οι Έλληνες πολίτες χάρηκαν και ένιωσαν ικανοποίηση από την άφιξη των RAFALAE, ειδικότερα μετά τις απειλές της Τουρκίας.

} Υπάρχουν όμως και ορισμένοι Έλληνες ευτυχώς ελάχιστοι που συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό χώρο, που δεν συμφωνούν με την ενίσχυση της Πολεμικής αεροπορίας, και δεν χάρηκαν με την απόκτηση της νέας γενιάς αεροσκαφών.

} Είναι όλοι αυτοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η αριστερή νοοτροπία του Τσίπρα, δεν τον επέτρεψε να ψηφίσει στη Βουλή την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας.

 

} Το περίεργο είναι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε την αγορά των RAFALAE, όταν η επιθετικότητα της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας συνεχώς αυξάνει.

} Οι αριστεροί κόπτονται ότι αγαπούν την Ελλάδα, αλλά με τις πράξεις του μάλλον κάτι άλλο δείχνουν, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν το γιατί.

 

} Είναι νέα, είναι όμορφη, είναι καλλιεργημένη και διαθέτει εξαιρετική παιδεία, παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι  ώριμη και έχει μια θαυμάσια πορεία ως Υποδιοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στον τομέα Δερματολογικών νόσων.

} Αναφερόμαστε στην Σαμπρίνα Τιτοπούλου, η οποία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο καταφέρνει και λειτουργεί  τον τομέα των Δερματικών Νόσων παραπάνω από ικανοποιητικά.

} Σημαντικό θεωρούμε εμείς το γεγονός, ότι η Σαμπρίνα είναι ιδιαίτερα αγαπητοί  στους Νοσοκομειακούς Γιατρούς και Νοσηλευτές, γιατί τους έχει κερδίσει με την καλοσύνη της αλλά και την ευγένειά της.

 

} Πως όμως θα μπορούσε να μην έχει η Σαμπρίνα Τιτοπούλου όλα τα παραπάνω στοιχεία, όταν έχει μεγαλώσει με την εξαιρετική συμπεριφορά και την ανάλογη παιδεία του Πατέρα της Ηρακλή Τιτόπουλου;

} Θεωρούμε, ότι το επόμενο βήμα της η Σαμπρίνας  Τιτοπούλου  είναι να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί έχει τις προϋποθέσεις να έχει μια πολύ καλή και επιτυχημένη πορεία.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι κάποιοι αυλικοί του Κυριάκου Μητσουτάκη, βολιδοσκόπησαν την Ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή προκειμένου να την πείσουν να συμπεριληφθεί  στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

} Το όνομα της Εύας Καϊλή συζητήθηκε ακόμη και για υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τα πάει καλά με τις επιλογές του, και μπορεί να προκύψουν παρόμοια ονόματα σαν αυτό με τον Ταχιάο.

 

} Αλήθεια, υπάρχει κάποιος στη Νέα Δημοκρατία που να πιστεύει, πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρήσει στη μεταγραφή της Καϊλή, θα την ακολουθήσουν και πολίτες που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ;

} Στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν πολλά και ικανά στελέχη, δεν αξιολογούνται όμως από τον Πρωθυπουργό, γιατί πρέπει να εξυπηρετήσει κάποιους παράγοντες που τον στηρίζουν.

} Ένα τέτοιο λάθος είναι κάνει και ο πρώην  Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όταν επέλεξε για υποψήφιο στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τον Ιωαννίδη, και τον έστειλε στην... κερκίδα ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

 

Σχόλια

  1. Ο Ιωαννίδης έπρεπε να κατέβει για δήμαρχος αι ο Τζίτζι για περιφερειάρχης .Ο Ιωννίδης δεν ήθελε να κατέβει στη περιφέρεια ,απλά υπακουσε στην κομματική ηγεσία γιατί κάποιοι θέλανε να "πουλήσουν " τον δήμο ,όπως το ίδιο έκανε και ο Μητσο .Ο μόνος που μπορούσε να κερδίσει τον Μπουτάρη ήταν ο Ιωαννίδης .


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου