Είναι ο Σοάρες ο κατάλληλος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή;

 


 

 

 

Η αναβολή το παιγνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εξυπηρετεί και τον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να ξεκουράσει αλλά και να ετοιμάσει καλύτερα ο Λουτσέσκου την ομάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

} Η άφιξη του Σοάρες κρατά σε αγωνία τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να δουν αν ο Πορτογάλος παίκτης είναι ο κατάλληλος να βοηθήσει την ομάδα και να καλύψει την εμφανή αδυναμία που υπάρχει στη μεσαία γραμμή.

} Γεγονός πάντως είναι, ότι ο νεαρός Τσιγγάρας σε κάθε παιγνίδι που αγωνίζεται κερδίζει πόντους, και  όλο και περισσότερο κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ.

 

} Σχετικά με την απόκτηση ενός τρίτου παίκτη που γράφτηκε από κάποιους δημοσιογράφους, αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, αφενός γιατί δεν έχει εντοπιστεί ο κατάλληλος που θα βοηθήσει στη θεραπεία του προβλήματος, και αφετέρου γιατί δύσκολα ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει το χέρι στη τσέπη.

 

} Ο Γκρίφιν αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, γιατί ο τραυματισμός του είναι τέτοιος που προκαλεί ευαισθησία στον παίκτη.

}  Ο Θανάσης Χατζόπουλος που έχει καλή πρόσθεση και θέλει να αντικαταστήσει τον Γκρίφιν, θα πρέπει να βάλει πάλι ο ίδιος το χέρι στη τσέπη, γιατί οι συνεργάτες  μέχρι τώρα τουλάχιστον βάζουν μόνο... μυαλό.

 

} Μπορεί να ενοχληθούν πάλι κάποιοι ευαίσθητοι που όμως έχουν βαθιά μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο, σχετικά με την θέση μας για τον Ελ Καντουρί.

} Το γεγονός ότι ο Μαροκινός Παίκτης του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, εμάς τουλάχιστον μας προβληματίζει σοβαρά.

} Μας προβληματίζει σοβαρά, γιατί ο Ελ Καντουρί με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, δεν δικαιολόγησε ούτε ένα μέρος από τον πακτωλό των χρημάτων που εισπράττει από τον ΠΑΟΚ.

 

} Με βάση την προσφορά του σε σύγκριση τα χρήματα που τσεπώνει, το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι να δείξει στον Ελ Καντουρί την  πόρτα της εξόδου.

} Θα το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, ένας παίκτης που είναι αργός, που δεν μπορεί να βοηθήσει στην ομάδα του τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό παιγνίδι, που δεν μπορεί να σκοράρει και που είναι αδύναμος στο ψηλό παιγνίδι παρά τα σωματικά του προσόντα, δεν έχει θέση στο ΠΑΟΚ.

 

} Είναι να γελάει κανείς, με τον τρόπο που οι δημοσιογράφοι του γλυκού νερού ενημερώνουν τους πολίτες, και στη συγκεκριμένη περίπτωση τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

} Θεωρούν είδηση και ασχολούνται με το νούμερο της φανέλας που θα φορέσει το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Φιλίπε Σοάρες.

} Δηλαδή πιστεύουν οι ενημερωτές της πλάκας, ότι το νούμερο της φανέλας μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του Σοάρες;

 

} Ελλείψει σοβαρών επιχειρημάτων, θέσεων και άλλων στοιχείων που να ενδιαφέρουν τους αναγνώστες, ορισμένοι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν τις γνωστές συνταγές που όμως κανέναν δεν ικανοποιούν.

} Σε λίγο είναι πολύ πιθανόν οι γνωστοί δημοσιογράφοι για να μπορέσουν να καλύψουν τον χρόνο τους, να εμφανίσουν κατσαρόλες με φαγητά και όχι μόνο.

} Κατά τα άλλα, απορούν γιατί η αξιοπιστία τους έχει βρει πάτο, και γιατί ο κόσμος δεν τους παίρνει στα σοβαρά.

Σχόλια