Απογοητευμένος ο Μπότο από το...Καφέ της Χαράς!!

 


 

 

Κάθε άλλο παρά εύκολα πήρε τη νίκη ο ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό, με την εμφάνιση της ομάδας να μην ικανοποιεί κανέναν.

} Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, μια μεγάλη ομάδα όμως θα πρέπει να έχει τον τρόπο να καλύπτει τέτοιες περιπτώσεις.

 

} Τη θέση μας για τους κατά περίπτωση... ειδικούς την  έχουμε εκφράσει αρκετές φορές και θα συνεχίσουμε να την εκφράζουμε όταν θα μας δίνουν δικαιώματα.

} Για κάποιους... ειδικούς, ο Τσόλακ και ο Ζαμπά δεν βρίσκονταν στα αγωνιστικά τους πλάνα, και δεν είχαν τα προσόντα για να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Στον προχθεσινό αγώνα οι δύο παίκτες χρησιμοποιήθηκαν από τον Λουτσέσκου, και όλα δείχνουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των δύο παικτών, και ειδικότερα από τον Ζαμπά.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας δήλωσε και ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

} Μιλώντας με άνθρωπο της εμπιστοσύνης του ο Μπότο δήλωσε, ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες της γραμμές της, και όχι μόνο στο κέντρο όπως υποστηρίζουν ορισμένοι, και συνέχισε.

} Η ομάδα κινδύνεψε να δεχθεί γκολ από τραγικά λάθη των αμυντικών, και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά είπε ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής.

 

} Μια ομάδα όμως σχεδιάζεται και χτίζεται το καλοκαίρι και όχι τον Γενάρη, είναι η δική μας απάντηση, γιατί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου προσφέρεται μόνο για διορθώσεις και συγκεκριμένες προσθήκες.

} Εν πάση περιπτώσει, αν ο Μπότο εντοπίσει κάποιο παίκτη που θα βελτιώσει αγωνιστικά την ομάδα στη μεσαία γραμμή που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει, μπορεί να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ.

} Στη περίπτωση του Σάστρε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κινήθηκε με σοβαρότητα και διαπραγματεύθηκε με επιτυχία την απόκτησή του, προκαλώντας αισιοδοξία στους φιλάθλους ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

 

} Η φιλοσοφία του Ιβάν Σαββίδη τώρα πλέον είναι η εξής: Φροντίστε να βρείτε παίκτες που να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, αλλά και να πληρωθούν με βάση την αξία τους.

} Έχει αγανακτήσει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ από τις υπέρ κοστολογήσεις, έχει κουραστεί ο Ιβάν Σαββίδης να πληρώνει μετριότητες, γι αυτό και η εντολή που έδωσε στους αρμόδιους είναι σαφής.

} ΟΧΙ άλλα παλτά στο ΠΑΟΚ, όχι άλλες σπατάλες στις μεταγραφικές περιόδου, γιατί δημιουργείται μεγάλο μπάτζετ χωρίς αντίκρισμα.

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ γνώρισε και δεύτερη ήττα μέσα στο παλατάκι από την Γαλλική Στρασμπούρ, και έκλεισε ο δρόμος της Ευρώπης.

} Μπορεί η διαιτησία σε ορισμένες περιπτώσεις να έδειξε συμπάθεια προς τη Γαλλική ομάδα, δεν μπορείς όμως να μην αναφέρεις το γεγονός, ότι τόλμησε να σφυρίξουν φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ και μάλιστα για τρεις βολές, 2 περίπου δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

} Όταν όμως ο Αμερικάνος παίκτης Ντιλίο  που μπορούσε με τις τρεις βολές να δώσει τη νίκη στο ΠΑΟΚ δεν το έκανε γιατί πέτυχε μόνο ένα καλάθι, τότε δεν φταίνε οι διαιτητής αλλά η συγκέντρωση του συγκεκριμένου παίκτη.

Σχόλια