ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Εταιρεία, κυβέρνηση και πολίτες φταίνει για τον εγκλωβισμό στην Αττική οδό...

 Ο τρόπος, τον οποίο επέλεξαν οι δημοσιογράφοι να ενημερώσουν τους πολίτες για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών συνθηκών που έπλεξαν  την Αθήνα, ήταν το λιγότερο γελοίος.

} Διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά, ότι στη προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν τα κομματικά τους συμφέροντα, έκρυψαν την αλήθεια από τους πολίτες.

} Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι για το μπλοκάρισμα των αυτοκινήτων  στην Αττική οδό και όχι μόνο, ευθύνη έχει η Εταιρία, η Κυβέρνηση αλλά και οι πολίτες οδηγοί που προκάλεσαν το πρόβλημα.

 

} Μια ολόκληρη εβδομάδα οι Μετεωρολόγοι ενημέρωναν τους πολίτες, ότι έρχεται χιονιάς που θα πλήξει τη συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας, κανείς όμως από τους παραπάνω εμπλεκομένους που αναφέρουμε, δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα.

 

} Η Κυβέρνηση έπρεπε να αποφασίσει ότι δεν πρέπει να λειτουργήσουν τα Σχολεία και οι Δημόσιες Υπηρεσίες ώστε να υπάρξει μια μικρή έστω χαλάρωση στη μετακίνηση.

} Οι πολίτες δεν έπρεπε να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο, και μάλιστα χωρίς να διαθέτουν τις απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες.

} Και για να δικαιολογήσουμε τη θέση μας, θα αναφέρουμε κάποιον από τους πολλούς πολίτες που πήραν τα αυτοκίνητά τους να πάνε βόλτα στα χιόνα.

 

} Ένας λοιπόν... ζωόφιλος πολίτες, έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό του ένα λυκόσκυλο και αποφάσισε με τέτοιες καιρικές συνθήκες να το πάει βόλτα.

} Έτσι έχουν τα πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια και όχι όπως προσπαθούν να τα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι που εδώ και αρκετά χρόνια, έχουν χάσει την αξιοπιστία τους.

} Το δικό μας ερώτημα είναι το εξής: Ποιο άλλο ακόμη φαινόμενο θα ακολουθήσει για να δοκιμάσει τα... αντανακλαστικά της Κυβέρνησης;

 

} Έχουμε την πανδημία, τις επιθετικές προθέσεις της Τουρκίας, τις Πυρκαγιές και τις Πλημμύρες, και τώρα ήρθαν τα χιόνια.

 

} Μπορεί οι πολίτες να δυσανασχετούν δικαιολογημένα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Τσίπρα που τρίβει τα χέρια του από χαρά, γιατί έχει επιχειρήματα για να ασκήσει κριτική στην Κυβέρνηση.

} Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε νέα συνέντευξη και μεταξύ άλλων είπε, ότι το δικό του αριστερό κόμμα, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

} Πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί τα προηγμένα Ευρωπαϊκά Κράτη δεν κατοικούνται από ανώριμους πολίτες  όπως είναι οι Έλληνες.

 

} Ο Χιονιάς και οι χαμηλές θερμοκρασίες έδωσαν το δικαίωμα στον Τσίπρα, να ζητήσει για μια ακόμη φορά την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Άλλωστε, μόνο τυχαία δεν είναι η ατάκα του Στρατηγού Κονδύλη που για να χαρακτηρίσει τους Έλληνες είχε πει, ότι αν ήξερε πόσο ηλίθιοι είναι, θα τους Κυβερνούσε από Δεκανέας.

} Κανένα από τα Κράτη που αποτελούν την Ενωμένη Ευρώπη δεν είχε ποτέ αριστερή Κυβέρνηση, και αυτό συνέβη μόνο στη...δημοκρατική Ελλάδα και στους... προοδευτικούς Έλληνες. 

Σχόλια