Εκεί πονάει ο ΠΑΟΚ; Στη θέση δεξιού...δανεικού μπακ;

 


 Οι φίλαθλοι άρχισαν να μαδούν τη... μαργαρίτα για να μάθουν αν θα γίνουν ή όχι οι αγώνες της Σούπερ Λίγκα λόγω της πανδημίας.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, ποιος θα κρίνει αν η δήλωση μιας ομάδας ότι τόσοι παίκτες ασθενούν από κορωνοιό είναι ειλικρινείς και δεν εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες, προκειμένου να αναβληθεί ένας αγώνας;

 

} Θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τον Παναιτωλικό είναι το ερώτημα που εκφράζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι σήμερα τουλάχιστον απάντηση δεν υπάρχει.

 

} Σχετικά με την μεταγραφική κίνηση στο ΠΑΟΚ υπάρχει στασιμότητα στο κομμάτι αυτό, και κανείς δεν γνωρίζει αν η ομάδα θα ενισχυθεί με κάποιο καταξιωμένο παίκτη που τόσο πολύ χρειάζεται, η αν οι αρμόδιοι προωθήσουν νέα παιδιά και ότι ήθελε... προκύψει.

} Μια τέτοια ενημέρωση είναι δύσκολο να υπάρξει, γιατί δεν υπάρχει οριστική απόφαση σε ότι αφορά τη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη,  αν δηλαδή βάλει το χέρι στη τσέπη η όχι.

 

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο Σόαν Σάστρε θα καταλήξει δανεικός στο ΠΑΟΚ από την Μαγιόρκα, στην οποία αγωνίζεται ως δεύτερος.

} Το ερώτημα το δικό μας είναι, αν ο ΠΑΟΚ ως πρώτη ανάγκη έχει έναν παίκτη που αγωνίζεται στο δεξί αμυντικό άκρο της άμυνας, γιατί εμείς που δεν είμαστε... ειδικοί πιστεύουμε ότι άλλες είναι οι προτεραιότητες της ομάδας.

 

} Κανείς δεν αμφιβάλει πρόβλημα στη θέση του δεξιού αμυντικού, αφού ο Τέιλορ που κάποιοι άλλοι... ειδικοί κουβάλησαν στο ΠΑΟΚ, δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της ομάδας.

} Κανείς όμως και δεν πρέπει να αμφισβητεί, ότι εκεί που πονάει ο ΠΑΟΚ, εκεί που υποφέρει είναι στη μεσαία γραμμή της ομάδας, και για την κάλυψη αυτής της θέσης θα έπρεπε να ρίξει όλο το βάρος ο Μπότο.

 

} Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει και στα άκρα της επίθεσης, γιατί εδώ και ένα περίπου χρόνο, η ομάδα αγωνίζεται μόνο με τον Ζίβκοβιτς.

} Για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ο Λουτσέσκου χρησιμοποιεί αρκετές φορές στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Μπίσεσβαρ, αλλά σε καμιά περίπτωση ο 35χρονος Ολλανδός δεν μπορεί να καλύψει αυτή τη θέση.

 

} Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι οι αφελείς που πιστεύουν, ότι το κενό που υπάρχει στην επίθεση θα το καλύψει ο Ζαμπά.

} Από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί ρε φίλοι, αλλά ο Ζαμπά έχει δείξει ότι έχει χάσει τον... προσανατολισμό του, γι αυτό και η νέα του ομάδα του άνοιξε την πόρτα να φύγει.

 

} Ας ευχηθούμε, ότι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα ανακαλύψει τους παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

 

} Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του ξένου διαιτητή στο παιγνίδι με το Βόλο, και ζητάει την παρέμβαση του Κλατενμπέργκ.

} Σκέφτεστε να είχαμε εδώ τον Κουτσιάφτη , ήταν η απάντηση του Αχιλλέα Μπέο, προκαλώντας για μια ακόμη φορά τους αρμοδίους.

Σχόλια