ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τον Βενιζέλο δεν τον αγνοείς…

 Στην προχθεσινή συνέντευξή του ο Βαγγέλης Βενιζέλος  άφησε υπονοούμενα για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να διεκδικήσει την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ.

} Χωρίς να το δηλώσει ξεκάθαρα άφησε να καταλάβουμε ότι ο ίδιος στήριξε τον Ανδρουλάκη, και είναι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

} Καλώς τον και ας άργησε ήταν η απάντηση από συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, ωστόσο, κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να αγνοήσει έναν πολιτικό με το ειδικό βάρος του Βαγγέλη Βενιζέλου.

 

} Παίκτες με την πείρα, την γνώση, και το εκτόπισμα του Βαγγέλη Βενιζέλου, χωράνε σε όλες τις πολιτικές... ομάδες, και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

} Το αλαλούμ και οι διαφορετικές απόψεις στο ΣΥΡΙΖΑ  σχετικά με το πότε πρέπει να ανοίξουν  ή  όχι τα Σχολεία , συνεχίζονται.

} Κακώς κρατάνε τα σχολεία κλειστά δήλωνε πέρυσι ο Τσίπρας, και έριχνε το ανάθεμα στη Κυβέρνηση γιατί δεν αποφασίζει να τα ανοίξει.

} Τώρα που η Κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει τα σχολεία, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φίλης, προτείνει να καθυστερήσουν να ανοίξουν τα Σχολεία για μερικές …εβδομάδες ακόμη.

 

} Χαμός γίνεται με τον τενίστα Τζόκοβιτς, και για το θέμα έχουν εμπλακεί Κυβερνήσεις ακόμη και η ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας.

} Εμείς δεν είχαμε καμιά αμφιβολία ότι το τένις θα πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις , και αυτό το στηρίζαμε στο γεγονός, ότι το άθλημα το στηρίζουν οι πισωγλέντηδες.

} Το κλάμπ των τύπων αυτών είναι τόσο μεγάλο, που έχει κατακτήσει μια πολύ μεγάλη μερίδα ανά τον κόσμο, και το δυστύχημα είναι ότι αυξάνει συνεχώς.

 

} Θετικός στο κορωνοιό διαγνώστηκε ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του εύχεται περαστικά και σύντομη ανάρρωση.

 

} Μετά από 34!!! Ολόκληρα χρόνια, η σημερινή Κυβέρνηση αποφάσισε να ελευθερώσει κτίριο του ΑΠΘ, που τηρούσαν υπό κατάληψη κάποιοι... προοδευτικοί αριστεροί .

} Καμιά Κυβέρνηση στα 34 αυτά χρόνια δεν τόλμησε να πετάξει με τις κλωτσιές όλους αυτούς τους  απίθανους καταληψίες, και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την απόφαση της σημερινής Κυβέρνησης να εφαρμόσει το νόμο, που οι προηγούμενες Κυβερνήσεις αγνοούσαν.

 

} Οι καταληψίες  αντί να βρίσκονται στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων, απειλούν τον Πρύτανη του ΑΠΘ Παπαϊωάννου.

} Την συμπαράστασή τους  στον Πρύτανη εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας.

 

} Στο ερώτημα γιατί η προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν φρόντισε να πετάξει έξω από το Πανεπιστημιακό Κτίριο τους καταληψίες η απάντηση είναι γνωστή.

} Γιατί όλοι αυτοί οι... προοδευτικοί που καταλαμβάνουν κτίρια του Δημοσίου και όχι μόνο, ανήκουν στον αριστερό χώρο.

 

Σχόλια

  1. Ο Μπένυ είναι πολιτικό βαρύδιο αναλογο του σωματικού του όγκου .
    Ελπίζω -εύχομαι να μην ξαναεμφανιστεί στην ελληνική πολιτική σκηνή


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου