ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Κύριε Μητσοτάκη, οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους Έλληνες; Όχι για τους λαθρομετανάστες;;

  

Όλα τα κανάλια που πληρώνονται από την Κυβέρνηση σκούζουν καθημερινά για τα μέτρα που είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν οι Έλληνες πολίτες.

} Φαίνεται όμως, ότι το μέτρο αυτό δεν ισχύει για τους μουσουλμάνους που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας.

} Χιλιάδες Πακιστανοί και όχι μόνο γράφοντας στα παλιά τους υποδήματα τα μέτρα προστασίας της Κυβέρνησης, συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να γιορτάσουν την έλευση του νέου χρόνου.

 

} Και σαν να μην έφτανε αυτό, βγήκε και κάποιος εκπρόσωπός τους, ο οποίος χρησιμοποιώντας διάφορα γελοία επιχειρήματα, προσπάθησε να δικαιολογήσει την παράνομη πράξη των Πακιστανών.

} Κατά καιρούς διάφοροι Πακιστανοί έχουν διαπράξει σκληρά εγκλήματα, ο εκπρόσωπος όμως δεν εμφανίστηκε δημόσια να ζητήσει έστω ένα συγνώμη.

} Γνωρίζει ο εκπρόσωπος των Πακιστανών, σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα η 15χρονη Μυρτώ που προσπάθησε να βιάσει ένα Πακιστανικό κτήνος, γιατί δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές του ορέξεις;

 

} Ξέρουμε ότι κάποιοι... ευαίσθητοι θα ενοχληθούν και θα μας χαρακτηρίσουν ρατσιστές, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουν.

} Για όλους αυτούς τους *** που πέρασαν παράνομα τα σύνορα της Χώρας μας, και διαπράττουν τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις, θα είμαστε ρατσιστές και ακόμη παραπάνω.

 

} Μια σοβαρή Κυβέρνηση, όλους αυτούς τους λάθρους που βρίσκονται παράνομα στη Χώρα μας και διαπράττουν εγκληματικές  πράξεις, θα έπρεπε να τους φορτώνουν σε κάποιο σαπιοκάραβο και να τους έστελναν από εκεί που ήρθαν.

 

} Ο Δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη εξέφρασε έντονη διαμαρτυρία, γιατί οι συνθήκες κράτησης του εντολέα του δεν είναι καλές.

} Πώς τις εννοούσε τις συνθήκες κράτησης μέσα σε μια φυλακή ο Φιλιππίδης, ώστε τώρα να διαμαρτύρεται ότι δεν είναι καλό το... πρωινό που του σερβίρουν ;

} Οι Φυλακές κύριε Δικηγόρε λέγονται και σωφρονιστικά καταστήματα, και ο εγκλεισμός  των παρανομούντων σε αυτά, παίζουν και σωφρονιστικό ρόλο, ώστε να μην επιχειρήσουν να το ξανακάνουν.

 

} Νέα Δημοσκόπηση που δεν είδε το φως της δημοσιότητας ακόμη, δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 13% ποσοστιαίες μονάδες διαφορά.

} Το ακόμη χειρότερο για τον Τσίπρα είναι, ότι το ΠΑΣΟΚ πλησιάζει επικίνδυνα και η διαφορά με τον  ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο μία ποσοστιαία μονάδα.

} Αυτές τις εξελίξεις  τις γνωρίζει ο Τσίπρας, και χθες το βράδυ κάλεσε σε δείπνο τους στενούς του συνεργάτες, που δεν είχαν τίποτα το καινούριο να παρουσιάσουν.

 

} Από την πλευρά της Κυβέρνησης, η αδυναμία εντοπίζεται στις λανθασμένες επιλογές κυρίως του Πρωθυπουργού, όπως και ο τρόπος που αντιμετωπίζει την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

} Εκεί που θα εκτιθεί ανεπανόρθωτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι, όταν οι εκλογές γίνουν με λίστα, τότε θα διαπιστώσουν οι φίλοι της παράταξης, πως λειτουργεί το σύστημα.

 

 

 

 

Σχόλια