Ο ΠΑΟΚ ποντάρει στο "ανέκδοτο" Τζαμπά;;

 


 Δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο οι αρμόδιοι αποφασίζουν και αναβάλουν έναν αγώνα, λόγω προσβολής ορισμένων παικτών από τον κορωνοιό.

} Ποιος ελέγχει και ποιος πιστοποιεί ότι τα δικαιολογητικά που προσκομίζουν οι διάφορες ομάδες προκειμένου να αναβάλουν ένα παιγνίδι λόγω κορωνοιού είναι αυθεντικά  και δεν εξυπηρετούν κάποια σκοπιμότητα;

} Μακάρι να κάνουμε λάθος, πιστεύουμε όμως ότι υπάρχουν θέματα με παίκτες που δηλώνονται ασθενείς από τις ομάδες τους.

 

} Όσοι παρακολούθησαν το παιγνίδι ανάμεσα στον Απόλλων Σμύρνης και τον Ολυμπιακό πρέπει να κατάλαβαν γιατί η δεύτερη ομάδα  φρόντισε να αντικαταστήσει τον διαιτητή Μανούχο με τον Τζοβάρα, αλλά και γιατί σε όλα τα παιγνίδια του Θρύλου,  για το VAR επιλέγουν τον Κουμπαράκη.

} Μπορεί ο Τζοβάρας να μην έκανε το τέλειο έγκλημα, πραγματοποίησε όμως όλες τις... ληστείες σε βάρος του Απόλλων Σμύρνης.

} Ακόμη και τώρα που ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει από τον Νοέμβρη το πρωτάθλημα, οι διαιτητές του παρέχουν την στήριξή τους.

 

} Έπιασε δουλειά ο Μπότο, και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη έχει εντοπίσει δύο παίκτες που θα  μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα του ΠΑΟΚ.

} Πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί σε ομάδες Βαλκανικών Χωρών, και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ.

 

} Είναι γνωστή ευαισθησίες του Ιβάν Σαββίδης και τις δείχνει με πράξεις, έτσι και για τις μέρες των Χριστουγέννων στήριξε τους Άστεγους του Δήμου Θεσσαλονίκης.

} Σε κάθε κάλεσμα που γίνεται προς τον Ιβάν Σαββίδη, ο ηγέτης του ΠΑΟΚ με μεγάλη ευχαρίστηση δηλώνει παρών.

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ υπέστη μεγάλη ήττα στη Γαλλία από την Στρασμπουργκ, και θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τους αρμόδιους.

} Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετές ελλείψεις, σε καμιά περίπτωση όμως  αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει την εμφάνιση της ομάδας και την ταπεινωτική ήττα.

} Μια συντριπτική ήττα με 30!!! Πόντους διαφορά, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για δικαιολογίες και επιχειρήματα.

 

} Κάποιοι δημοσιογράφοι, από αυτούς που εμείς τους χαρακτηρίζουμε του γλυκού νερού έγραψαν ότι στην επίθεση μπορεί να βοηθήσει και ο Τζαμπά.

} Γνωρίζουν άραγε όλοι αυτοί, ότι ο Τζαμπά είχε να χρησιμοποιηθεί από την ομάδα του για παραπάνω από δύο μήνες, αλλά και γενικότερα δεν έπεσε τον προπονητή του;

} Ο Τζαμπά όπως και αρκετοί ακόμη που ανήκουν στο ΠΑΟΚ αλλά περιφέρονται σε κάποιες άλλες ομάδες ως δανεικοί, η παρουσία τους στην ομάδα βλάπτει σοβαρά την τσέπη του Ιβάν Σαββίδη.

 

} Το προκλητικό σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι, ότι όλους αυτούς τους μέτριους παίκτες που κουβάλησαν ορισμένοι... ειδικοί στο ΠΑΟΚ, φρόντισαν  να τους εξασφαλίσουν εκτός από βαριά αλλά μακροχρόνια συμβόλαια.

} Αρκετοί είναι μάνατζερ που αύξησαν τα έσοδά τους, από το... εμπόρευμα που διέθεσαν στον... φουκαρά τον ΠΑΟΚ όπως λέει και ο γνωστός Νικόλας.

Σχόλια