ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Μαζικά επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ οι ψηφοφόροι του Σύριζα…

 Όλη η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται γύρω από την πανδημία, και έφτασε στο σημείο Βουλευτής της Αντιπολίτευσης να χαρακτηρίζει τους αντιπάλους του «δολοφόνους».

} Στην προσπάθειά του ο Τσίπρας για να δείξει την... ευαισθησία του, αλλά και να απαλλαγή από την παρουσία του Κουρουμπλή, που αρκετές φορές έχει εκτροχιαστεί, αποφάσισε να τον διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Αναφερόμαστε λίγο παραπάνω ότι ο Τσίπρας ήθελε να απαλλαγή από τον Κουρουμπλή και βρήκε την ευκαιρία να το κάνει, γιατί δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία και για τον Πολάκη  όταν πρώτα αυτός χρησιμοποίησε αυτόν τον χαρακτηρισμό;

} Δεν έγινε αυτό με τον Πολάκη, γιατί για τον Αλέξη ο Κρητικός αποτελεί το μεγάφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, που με ευκολία βρωμίζει τους αντιπάλους Βουλευτές και φυσικά την Κυβέρνηση.

 

} Η συνάντηση του νέου Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη μες την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως ήταν αναμενόμενο ενόχλησε τον Τσίπρα.

} Ακόμη περισσότερο θα τον ενοχλήσει η νέα δημοσκόπηση που δίνει ποσοστό 10% στο ΠΑΣΟΚ, και κάτω από 20 μονάδες τον ΣΥΡΙΖΑ.

} Σιγά-σιγά αλλά σταθερά, η αυτή η αυξομείωση των ποσοστών ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ θα συνεχιστεί, με τον Ανδρουλάκη να γυρίζει νέα και επιτυχημένη σελίδα.

 

} Ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι χαράζει νέο πρόγραμμα, και θα το υπηρετήσει με νέους συνεργάτες και όχι με φθαρμένα στελέχη που στο βωμό της εξουσίας, διάλεξαν να περπατήσουν άλλοι στο δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι στο δρόμο της Νέας Δημοκρατίας.

 

} Προβληματισμένος εμφανίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να χειριστεί τον πολιτικό ογκόλιθο που λέγεται  Βαγγέλης Βενιζέλος.

} Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι μια έντονη πολιτική προσωπικότητα, και δύσκολα μπορεί κάποιος να την αγνοήσει.

 

} Δεν πιστεύουμε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης θα διαπράξει το λάθος να αξιοποιήσει και να φωνάξει κοντά του τον ΓΑΠ, που θεωρείται ως πλέον αποτυχημένος πολιτικός της Χώρας.

} Ο ... λεφτά υπάρχουν απέδειξε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την πολιτική κληρονομιά, και θα πρέπει τόσο αυτός όσο και το όνομα που κουβαλάει, να περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης Κουτσώγιοργας.

 

} Είναι αλήθεια, ότι το θέμα της πανδημίας αλλά και της Δημόσιας Υγείας γενικότερα, η Κυβέρνηση δεν το αντιμετώπισε με επιτυχία.

} Πάρθηκαν λανθασμένες αποφάσεις, έγιναν λανθασμένες επιλογές στον τομέα της Υγείας, που βγήκαν στην επιφάνεια με την εμφάνιση της πανδημίας.

} Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των Διοικητών των Νοσοκομείων δεν έχουν καμιά σχέση με την Υγεία, είναι λογικό η λειτουργία τους να μην είναι ικανοποιητική.

 

Σχόλια