ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Σύριζα θ΄ απομεινει να στηρίζεται από τους αναρχοάπλυτους και τους δολοφόνους Κουφοντίνες…


 

Και ξαφνικά ο Τσίπρας αποφάσισε να ζητήσει εκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί ... κινδυνεύει η Χώρα.

} Το επιχείρημα που χρησιμοποιεί ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , για να δικαιολογήσει το αίτημα για εκλογές είναι, ότι οι πολίτες δεν εμπιστεύονται την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

} Και όλα αυτά τα λέει ο Τσίπρας, όταν οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 13% ποσοστιαίες μονάδες, που σημαίνει ότι οι πολίτες εμπιστεύονται την Κυβέρνηση.

 

} Με την πολιτική που ακολουθεί ο Τσίπρας, το ΠΑΣΟΚ θα καπελώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, και ο Αλέξης θα μείνει με το ποσοστό που συγκεντρώνουν οι κουκουλοφόροι και άλλες αριστερές συλλογικότητες.

} Το γεγονός, ότι το ποσοστό που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου από τους έγκλειστους στις Φυλακές, από τους δολοφόνους δηλαδή αγγίζει το 90%!!!

} Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο από τους σοβαρούς και νομοταγείς πολίτες.

 

} Θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς, όσο τον ΣΥΡΙΖΑ θα τον στηρίζουν οι αντιεξουσιαστές, και άλλοι... προοδευτικοί της αριστεράς, οι σοβαροί πολίτες δεν μπορούν να ταυτιστούν με αυτούς.

} Αποδεικνύεται ξεκάθαρα πλέον, ότι όσοι που για διάφορους λόγους είχαν πάρει μεταγραφή στο ΣΥΡΙΖΑ, επιστρέφουν στην παλιά τους ομάδα, προπονητής της οποίας είναι ο νέος Αρχηγός Νίκος Ανδρουλάκης.

} Δεν πρέπει κανείς να εκπλαγεί, αν στη νέα δημοσκόπηση που θα ακολουθήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει στην τρίτη θέση .

 

} Ο Νίκος Ανδρουλάκης,  παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες να κατακτήσει το ΠΑΣΟΚ τη δεύτερη θέση είναι πολύ μεγάλες, ως σοβαρός πολιτικός δήλωσε ότι εν μέσω πανδημίας δεν μπορεί κανείς  να ζητάει εκλογές.

} Η επιμονή του Τσίπρα για εκλογές, εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες αναφέρει στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

} Ο νέος Πρόεδρος  στηρίζει την καλή πορεία του ΠΑΣΟΚ στους νέους ανθρώπους, και όχι σε αυτούς που τρέχουν όπου μυρίσουν εξουσία.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εισπράξει βαρύ τίμημα από τον Λαό του ΠΑΟΚ που συνεχίζει να αγνοεί, μόνο όταν θα το διαπιστώσει θα είναι αργά.

} Δεν είναι όμως μόνο οι φίλοι του ΠΑΟΚ που εκφράζουν παράπονα από τη συμπεριφορά της Κυβέρνησης, είναι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα.

} Αν υποθέσουμε ότι για να πραγματοποιηθούν έργα στη Βόρεια Ελλάδα χρειάζονται χρήματα και δεν περισσεύουν, γιατί όλα επενδύονται στην αμαρτωλή Αθήνα.

 

} Για να αλλάξει το Υφυπουργείο Εσωτερικών και να  επανέλθει το Υπουργείο Μακεδονίας  Θράκης, χρειάζεται μόνο η Βούληση του Πρωθυπουργού αλλά δεν υπάρχει

Σχόλια