Αυτός ο Λουτσέσκου δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που γνωρίζαμε...


 

 

 

Αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα, και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

} Αφού χάθηκε το πρωτάθλημα, στόχος του ΠΑΟΚ είναι το Κύπελλο και θα προσπαθήσει να το κατακτήσει με κάθε θυσία.

} Εκείνο που μας προβληματίζει εμάς τουλάχιστον είναι, οι πειραματισμοί του Λουτσέσκου, με αποτέλεσμα σε κάθε αγωνιστική να αλλάζει ενδεκάδα.

 

} Αντίθετα με την πλειοψηφία των Προπονητών που φροντίζουν να δημιουργήσουν ένα βασικό κορμό στην ομάδα, ο Ρουμάνος τεχνικός αλλά σχήμα κάθε Κυριακή.

} Ο σημερινός τεχνικός του ΠΑΟΚ, δεν έχει καμιά σχέση με εκείνο που γνώρισαν πριν τρία και τέσσερα χρόνια.

} Ο Λουτσέσκου δείχνει να έχει κόλλημα με ορισμένους παίκτες, δείχνει να επιμένει σε κάποιες λανθασμένες επιλογές του, και τις εμμονές του αυτές πληρώνει ο ΠΑΟΚ.

 

} Από την διοικητική πλευρά, ο Ιβάν Σαββίδης αντί να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση παικτών που τόσο πολύ χρειάζεται, έδωσε προτεραιότητα στην επιλογή του τεχνικού διευθυντή.

} Τελικά, τον Πορτογάλο Χοσέ Μπότο της Σαχτάρ επέλεξε ο Ιβάν Σαββίδης η κάποιος έμπιστος ... ειδικός, και είναι ο όγδος τεχνικός διευθυντής που περνάει από τον ΠΑΟΚ.

} Το ερώτημα δεν είναι αν ο Χοσέ Μπότο είναι μια καλή επιλογή και πετύχει στο ρόλο του αλλά πόσο θα κρατήσει γιατί πριν από αυτόν πέρασαν από τον άλλοι 7!!!

 

} Σε μερικές μέρες ανοίγει η μεταγραφική περίοδος, αλλά μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε αν ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει κάποιο παίκτη οι παίκτες, που θα ενισχύσουν την ομάδα.

} Και όταν μιλάμε για παίκτες, εννοούμε για καλούς παίκτες και όχι τύπου Γκαγκάβα, Εσίτι, και άλλων μετριοτήτων που κάποιοι... ειδικοί κουβάλησαν στο ΠΑΟΚ, και το μόνο που κάνουν είναι να αδειάζουν το Ταμείο της ΠΑΕ.

} Οι παίκτες που θα έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μια κλάση καλύτεροι από αυτούς υπάρχουν.

 

} Βέβαια, βασική προϋπόθεση είναι η διάθεση που δείχνει ο Ιβάν Σαββίδης να βάλει το χέρι στη τσέπη, γιατί ένας καλός παίκτης δεν μένει ελεύθερος από την ομάδα του.

} Μακάρι ο νέος τεχνικός διευθυντής να διαθέτει την απαραίτητη λίστα και να επιλέξει τον παίκτη για να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα, και όχι να γίνει υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

} Βάζουμε ως βασική προϋπόθεση τα λεφτά, γιατί αν δεν  ματώσει οικονομικά ο Ιβάν Σαββίδης, μπορεί να κουβαλήσει ο Ρουμάνος τεχνικός, κάποιο...κλόουν τύπου Μίτριτσα που ήρθε στο ΠΑΟΚ να κάνει το...αγροτικό του.

 

} Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Μπότο, έρχεται με το βοηθό του, το σκυλάκι του , τον κομμωτή του και την καθαρίστριά του.

 

} Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την Έφεση του  ΠΑΟΚ, και ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να πληρώσει 193.500 ευρώ τις μαγκιές κάποιων αρρωστημένων οπαδών του.

} Αν κάποιος θελήσει να κάνει μια πρόχειρη απογραφή συγκρίνοντας την προσφορά με τη ζημιά που προκαλούν οι συγκεκριμένοι οπαδοί στο ΠΑΟΚ, θα διαπιστώσει ότι υπερτερεί η δεύτερη περίπτωση.

Σχόλια

 1. Nα πουλάει ό,τι κινείται χωρίς να ενδιαφέρεται τόσο για το ΑΝ συμπληρώνεται ενδεκάδα, είναι οι παραινέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Μπότο, που στο πρόσωπο του βρίσκουν τον καλύτερο πωλητή που έψαχναν...

  Θέλουμε κι εμείς να μαζέψουμε μισό δις από πωλήσεις, ψελλίζουν όλοι μέσα στην ΠΑΕ. Στα μάτια τους εμφανίζεται λαμπερό το σχήμα του ευρώ...

  Επενδύουμε σε σένα, θέλουμε να πουλήσεις και τα ράφια, οι πρώτες κουβέντες προς τον νέο αθλητικό διευθυντή.

  Η υπόθεση Μπότο είναι εξαιρετική για το μέλλον του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό το μέλλον ΔΥΣΤΥΧΏΣ το καθορίζει η - χωρίς ποδοσφαιρική λογική - διοίκηση της ομάδας. Δυνατή ομάδα λοιπόν ή έσοδα από πωλήσεις; Αυτό έχει να διαχειριστεί ο Μπότο από το ξεκίνημα...

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου