ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, Αλέξη!..

 
 

Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, η παρουσία του Ανδρουλάκη στην Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, έβαλε δύσκολα στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα.

} Τα ποσοστά που δίνουν οι νέες δημοσκοπήσεις στο ΚΙΝΑΛ απέχουν μια ανάσα από αυτά που δίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό προκαλεί εκνευρισμό στον Τσίπρα, ο οποίος για να εκτονωθεί και να δείξει ψυχραιμία απαιτεί εκλογές ενώ γνωρίζει ότι θα τις χάσει.

} Οι λεονταρισμοί του Τσίπρα δείχνουν πανικό, και ο πανικός προκαλείται από το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά του.

 

} Τρομάζει από το γεγονός ο Τσίπρας, ότι μπορεί να επιστρέψει στο παλιό ποσοστό του 4-5%, που θα το αποτελούν κουκουλοφόροι και άλλες αριστερές συλλογικότητες.

 

} Ο Ερντογάν εκθειάζει τον Αλέξη Τσίπρα για την Πρωθυπουργική του θητεία, αυτό και μόνο σημαίνει ότι ο Αλέξης είχε πολλές αδυναμίες ως Πρωθυπουργός.

} Πώς να μην τρίβει τα χέρια του  Ερντογάν, όταν εκείνο το πολιτικό σκιάχτρο η Τασία και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  ζητούσαν  και συνεχίζουν  ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα της Χώρας μας για να περνούν με άνεση οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.

 

} Μέχρι το τέλος των Εορτών, ο ιός Όμικρον θα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά παγκοσμίως, και το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη θα έχει ξεπεράσει σε ποσοστά τον ΣΥΤΡΙΖΑ.

} Καθημερινά το ΠΑΟΚ κερδίζει έδαφος ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει, γεγονός που κάνει τον Τσίπρα να ζητάει εκλογές για να θολώσει τα... νερά.

 

} Αυτή η σκοτεινή περίοδος που ένα αριστερό κόμμα στην Ελλάδα Κυβέρνηση για μια 4ετία τον τόπο δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

} Ήδη, το ΠΑΣΟΚ σιγά-σιγά αλλά σταθερά κερδίζει έδαφος αφήνοντας πίσω τον  ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα να κραυγάζει και να ζητάει εκλογές.

 

} Κανένα από τα υπαρκτά κόμματα δεν ευθυγραμμίζονται με την πρόταση του ΤΣΙΠΡΑ, αφενός γιατί γνωρίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που θα επικρατήσει, και αφετέρου γιατί αρκετοί Βουλευτές θα χάσουν τις θέσεις τους.

} Υπάρχουν πολιτικοί που τους αρέσει να εμφανίζονται καθημερινά στα κανάλια και να επαναλαμβάνονται χωρίς να λένε τίποτα, τύπου Άδωνη Γεωργιάδη, Βορίδη και άλλων εκλεκτών της Κυβέρνησης.

 

} Υπάρχουν όμως και πολιτικοί που αποφεύγουν τέτοιου είδους εμφανίσεις  στα μέσα ενημέρωσης, γιατί θέλουν να μιλούν με τα έργα τους.

} Στη δεύτερη κατηγορία χωρίς καμιά αμφιβολία, ανήκει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, γι αυτό και εισπράττει τον σεβασμό και την αγάπη των πολιτών.

 

} Τα λόγια μπορεί εύκολα να αμφισβητηθούν λέει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τα έργα όμως και να θέλει κάποιος να τα αγνοήσει δεν μπορεί.

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι ο αποτυχημένος Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με τις λανθασμένες αποφάσεις του, βλάπτει σοβαρά την Κυβέρνηση και πληγώνει την εικόνα του Κυριάκο Μητσοτάκη, που συνεχίζει να τον κρατά στο Κυβερνητικό σχήμα.

 

Σχόλια