ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Κούρασε τον κόσμο ο Τσίπρας...

 


 

Οι πολίτες δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τον εξελιγμένο ιό που τον βάπτισαν Όμικρον και αναπτύσσεται ραγδαία.

} Έχουν κουραστεί και από την προσπάθεια που καταβάλει ο Τσίπρας για να χρεώσει την πανδημία στην Κυβέρνηση και ειδικότερα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

} Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί ο Τσίπρας να αντιπολιτευθεί την Κυβέρνηση θα μπορούσε να δικαιολογηθεί, αν δεν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δοκιμαστεί ως Κυβέρνηση.

 

} Δεν μπορεί όμως ο Αλέξης  που απέτυχε ως Πρωθυπουργός, να έχει απαίτηση από τους πολίτες να ξεχάσουν τον λανθασμένο τρόπο με τον οποίο Κυβέρνησε τη Χώρα, και τώρα να το παίζει τιμητής…

} Οι πολίτες έχουν καλή μνήμη, γνωρίζουν  ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τα είχε κάνει μαντάρα, γι αυτό τώρα δείχνουν εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

} Ο Τσίπρας πιστεύει ότι με το να σκληρύνει τη θέση του απέναντι στην Κυβέρνηση, μπορεί να περιορίσει τη διαρροή των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, που άρχισαν να επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ.

 

} Περισσότερο τον Ανδρουλάκη φοβάται ο Τσίπρας και όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί γνωρίζει πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ περάσει στην Τρίτη θέση με δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, τότε θα περάσει και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

} Από την πλευρά της Κυβέρνησης είναι αλήθεια, ότι στο θέμα της πανδημίας τα έχουν κάνει θάλασσα, και αυτό νομίζω κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

 

} Ακόμη, εκείνο που εκνευρίζει και γιατί όχι εξοργίζει τους πολίτες ανεξάρτητα σε ποιο κομματικό φορέα ανήκουν είναι, οι καθημερινές παρουσίες συγκεκριμένων Υπουργών στα κανάλια.

} Μα, θα ισχυριστούν κάποιοι, οι Υπουργοί σέβονται τους πολίτες και πρέπει να τους ενημερώνουν για τις εξελίξεις ανάλογα με τα μέτρα της Κυβέρνησης.

} Είναι προτιμότερο να ενημερώνουν τους πολίτες με κάποιο δελτίο, από το να βλέπουμε τον Άδωνη καθημερινά στις οθόνες και να μας εκνευρίζει.

 

} Όσο για τον... δεξιό ψάλτη τον Τσιόδρα που συμμετέχει στην επιτροπή υγείας της Κυβέρνησης, θα πρέπει να ακολουθήσει μια πιο σοβαρή πολιτική για το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να γίνει πιο πειστικός στους πολίτες.

 

} Τη θέση μας σχετικά με τον τρόπο που κάποιοι δημοσιογράφοι ενημερώνουν τους πολίτες, την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές, είναι γνωστή και θα συνεχίσουμε να την εκφράζουμε, όσο θα μας δίνουν αυτό το δικαίωμα.

} Εδώ και αρκετό καιρό όλα υα μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα τα κανάλια, ασχολούνται με την πανδημία και την εξέλιξή της, προκαλώντας φοβία στους πολίτες.

 

} Την τελευταία εβδομάδα προέκυψε ένα  άλλο θέμα, αυτό που έχει να κάνει με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Παναγιωτόπουλου, και έτσι περίπου κλείνουν όλες οι εκπομπές.

} Μάταια οι πολίτες περιμένουν κάποια ουσιαστική ενημέρωση, κάποια έρευνα που θα  βγάζει τα άπλυτα στη φόρα των πολιτικών και όχι μόνο.

 

} Είναι τυχαίο άραγε, που οι πολίτες αγνοούν τους δημοσιογράφους και απαξιώνουν τα μέσα ενημέρωσης που τα θεωρούν αναξιόπιστα;

Σχόλια