ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Διοικητής Νοσοκομείου που δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντά του, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης...


 


 

Ήταν βαρύ το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος λέει μια λαϊκή παροιμία, και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση των Νοσοκομείων και της Δημόσιας Υγείας γενικότερα.

} Οι αδυναμίες και οι ελλείψεις που υπήρχαν στα Δημόσια Νοσοκομεία ήταν λίγο πολύ γνωστές, ήρθε και η πανδημία για να βάλει ακόμη δυσκολότερα στη Δημόσια Υγεία.

} Η Κυβέρνηση και ειδικότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πιστέψει πως με την αλλαγή του Υπουργού Υγείας μπορούσε να αλλάξει η εικόνα στα Νοσοκομεία, αλλά κάθε άλλο παρά αυτό έγινε.

 

} Κανείς δεν αμφιβάλει ότι το πρόβλημα που δημιούργησε η πανδημία στη Χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα  είναι πολύ μεγάλο.

} Κανείς όμως δεν μπορεί να μη σχολιάσει τα σοβαρά λάθη που διέπραξε η Κυβέρνηση και οι διάφοροι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας, και για να δικαιολογήσουμε τη θέση μας, θα αναφέρουμε ένα συγκεκριμένο γεγονός:

 

} Κάθε Νοσοκομείο έχει μια Κλινική κράχτη, και τόσο ο Διοικητής όσο και ο Διοικητής ΥΠΕ, φροντίζουν να την προστατέψουν με κάθε τρόπο.

} Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η Κλινική που διαφήμιζε το Νοσοκομείο της Πόλης αλλά και την Δημόσια Υγεία γενικότερα, χωρίς καμία αμφιβολία ήταν η Παιδοχειρουργική διευθυντής της οποίας είναι ο Γιώργος Τσικόπουλος.

} Ο Διευθυντής Γιώργος Τσικόπουλος μαζί με τους στενούς στου συνεργάτες Χρήστο Χάιδο και Χρήστο Στεφανίδη, δημιούργησαν  με εξαιρετική από κάθε άποψη  παιδοχειρουργική Κλινική, η φήμη της οποίας ξεπέρασε τα Ελληνικά σύνορα.

 

} Αν κάποιος, Υπουργός, Διοικητής της ΥΠΕ, Διοικητής του Νοσοκομείου προχωρήσει σε κάποια πρόχειρη απογραφή, θα διαπιστώσει ότι τα χειρουργεία της  παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, διευθυντής της οποίας είναι ο Γιώργος Τσικόπουλος, είναι περισσότερα και με πολύ μεγάλη επιτυχία, από όλες τις Κλινικές των Νοσοκομείων της Πόλης.

} Και όμως, αυτήν την Κλινική, που έχει προσφέρει ζωή σε εκατοντάδες για να μην πούμε χιλιάδες παιδιά, κάποιοι αντί να την προστατέψουν αποφάσισαν να την αγνοήσουν και γιατί όχι, ακόμη και να την κλείσουν.

 

} Δεν γνωρίζουμε αν ο Διοικητής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Νίκος Αντωνάκης, μπορούσε να προστατέψει την  εν λόγω Κλινική και δεν το έκανε.

} Γνωρίζουμε όμως, ότι αν ο Διοικητής δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντα του Νοσοκομείου από κάποιους μυαλοπώλες της Αθήνας που βαπτίζονται αρμόδιοι, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης.

 

} Ακόμη ο Νίκος Αντωνάκης πρέπει να αγνοήσει κάποιους παράγοντες του «κώλου» που δείχνουν εμπάθεια και προσπαθούν με κάθε τρόπο  να βρωμίσουν στελέχη του Νοσοκομείου, και στην κατηγορία αυτή ανήκει η διευθύντρια Δέσποινα Χατζηβασιλείου, που αποτελεί τον βασικό πυλώνα της καλής λειτουργίας του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης.

 

} Νέα Δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 11%, ενώ το ΚΙΝΑΛ με τον νέο Πρόεδρο,  άγγιξε το 13% !!!  και δείχνει να έχει ανοδική πορεία.

} Ο Τσίπρας για να ικανοποιήσει την επιθυμία των συντρόφων του και την... πελατεία του  κάνοντας τον σκληρό, ζήτησε την παραίτηση του Μητσοτάκη και την προκήρυξη εκλογών.

} Καλώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να απαιτήσουν να φύγει η Κυβέρνηση των ενόχων ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, που βλέπει την άνοδο του ΚΙΝΑΛ και τρελαίνεται.

 

} Τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που καλείς Αλέξη να απαιτήσουν να φύγει η Κυβέρνηση δεν επαρκούν, δεν φτάνουν να ρίξουν ούτε τον... καντηλανάφτη μια εκκλησίας.

 

} Το χειρότερο για τον Τσίπρα είναι, ότι η πελατεία του θα μειώνεται συνεχώς, αφενός γιατί οι σοβαροί πελάτες θα επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ, και αφετέρου γιατί οι έντιμοι πολίτες δεν πρόκειται να ταυτιστούν με τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, που την αποτελούν οι κουκουλοφόροι, οι φίλοι του Κουφοντίνα, και οι  διάφορες αριστερές συλλογικότητες που έχουν ... «ντοκτορά» στην κατασκευή μολότοφ.

 

} Ο γνωστός  δημοσιογράφος Δανίκας, που οι θέσεις του σε πολλές περιπτώσεις είναι ακραίες, δήλωσε ότι η κοπέλα που σύναψε σχέσεις με τον Καζανοκέφαλο Παναγιωτόπουλο έχει προσωπική ευθύνη για τον εξής λόγο.

} Αν ο Παναγιωτόπουλος δεν ήταν αναγνωρίσιμος μέσα από την τηλεόραση, τη σκατόφατσα που κουβαλάει δεν θα τον πλησίαζε  ούτε στο ένα χιλιόμετρο.

Σχόλια