Αυτοί που μέχρι προχθές σέρνονταν, δεν έγιναν ξαφνικά παιχταράδες...


 

 

Η νίκη επί του ΠΑΣ είναι πολύ μεγάλη και σημαντική, γιατί οι παίκτες θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

} Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπαλάρα όπως γράφουν κάποιοι δημοσιογράφοι που δεν σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο.

} Όλα τα  σουτ του ΠΑΟΚ πήγαν μέσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννενα Μεταξάς, και έχει απόλυτο δίκαιο.

 

} Αυτό προκύπτει από το γεγονός, ότι εκτός από τα τέσσερα γκολ, καμιά άλλη ευκαιρία δεν δημιούργησε ο ΠΑΟΚ, αντίθετα με τον ΠΑΣ που αρκετές φορές έφτασε κοντά στο γκολ αλλά δεν το πέτυχε.

 

} Ο Λουτσέσκου πριν μερικές μέρες είχε δηλώσει υπεύθυνος, γιατί είχε ανεβάσει ψηλά και τις προσδοκίες, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι να εισπράξουν την απογοήτευση από τις  εμφανίσεις αλλά και την πορεία της ομάδας.

} Αυτή η μεγάλη νίκη θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, δεν πρέπει όμως οι παίκτες να πιστέψουν ότι ξαφνικά έγιναν... παικταράδες;

 

} Εκτός από τη μεγάλη νίκη, εμείς θα σταθούμε και στην αξιοπρεπή εμφάνιση των δύο Ελλήνων παικτών Τσιγγάρα και Λύρατζη.

} Ειδικότερα ο πρώτος  που αγωνίστηκε στο χώρο του κέντρου, έκανε πολλά χιλιόμετρα και κάλυψε τις αδυναμίες των άλλων συμπαικτών του που διαθέτουν περιορισμένες αντοχές.

} Για τη μεγάλη νίκη στα Γιάννενα, έβαλε το χέρι της και η... Παναγιά με τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί, γιατί αν ο Μαροκινός παίκτης ήταν υγιής θα τον χρησιμοποιούσε ο Λουτσέσκου.

 

} Η πολύ καλή εμφάνιση του Τσιγγάρα δικαίωσε και τη δική μας θέση, που μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε, ότι από τη μεσαία γραμμή της ομάδας λείπει ένας παίκτης που θα έχει τις απαραίτητες δυνάμεις .

} Ακόμη, μπορεί ο Ρουμάνος τεχνικός να καθυστέρηση λίγο, κατάλαβε όμως ότι ο Μπίσεσβαρ έχει τα προσόντα να οργανώσει την ομάδα και να παίξει καλό ποδόσφαιρο, για ένα μισάωρο τουλάχιστον.

 

} Επίσης, έκπληξη αποτέλεσε η απόφαση του Λουτσέσκου να χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας για πρώτη φορά, τον Κρέσπο και τον Μιχάι.

} Ο Ρουμάνος άρχισε να μας θυμίζει τον Γκαρσία με τους πειραματισμούς, με αποτέλεσμα σε κάθε αγωνιστική να βλέπουμε και διαφορετική ενδεκάδα.

} Όλοι οι προπονητές προσπαθούν να δημιουργήσουν  ένα βασικό κορμό στην ομάδα, ο Λουτσέσκου κάνει το τελείως αντίθετο, και για το αποτέλεσμα περιμένει τη βοήθεια της... Παναγιάς.

 

} Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός, ότι ο ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Κούρτιτς βρήκε τον παίκτη που να σουτάρει από μακριά, να εκτελεί τα πέναλτι και τα στημένα.

} Ο Σλοβένος είναι παίκτης με πολλές αρετές, δεν διαθέτει όμως τις αντοχές για να καλύψει τα κενά που δημιουργούνται στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

 

} Για μια ακόμη φορά ο Παναγιώτης Φασούλας, (ο προδότης όπως τον χαρακτηρίζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ), προκάλεσε με τις δηλώσεις του.

} Χωρίς να ντρέπεται και με καθυστέρηση 28!!! Ετών, ο Φασούλας θυμήθηκε τη συμπεριφορά των φιλάθλων , όταν ως παίκτης του Ολυμπιακού ήρθε  στη Θεσσαλονίκη να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, στις 5-12-1993.

} Εκείνο που δείχνει να μη θυμάται ο Φασούλας είναι τη δική του απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Πρόεδρο Νίκο Βεζυρτζή ειδικότερα.

Σχόλια