ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τέταρτος και καταϊδρωμένος ο Τσίπρας, πίσω και από τον Κουτσούμπα!!

  

Παρά τις διαφωνίες που εξέφρασε η αντιπολίτευση γιατί αυτή είναι πάγια τακτική όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα, ο προϋπολογισμός του 2022 ψηφίστηκε από τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τον ανεξάρτητο Βουλευτή Κώστα  Μπογδάνο.

 

} Αν  ο Μητσοτάκης πάει σε εκλογές θα φορέσω γραβάτα δήλωσε ο Τσίπρας που δυσκολεύεται να καταλάβει ότι μέρα τη μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει βήματα προς τα πίσω.

} Πριν μερικούς μήνες Προήδρευσε στη Βουλή ο Απόστολος Αβδελάς που ανήκει στην Ελληνική Λύση, και αντί να καλέσει στο Βήμα τον Γραμματέα του ΚΚΕ Κουτσούμπα, γύρισε αρκετά χρόνια πίσω και κάλεσε την Αλέκα Παπαρήγα.

} Έτσι συμβαίνει όταν στα έδρανα της Βουλής βρίσκονται  κάποιοι απίθανοι, που ο... υπέροχος Λαός τους έκανε με την ψήφο του Βουλευτές.

 

} Πέσανε πολλοί κοντά μου και τους σήκωσα , εμένα όμως δεν με σήκωσε κανένας, ήταν το παράπονο που εξέφρασε ο... παίκτης της Φάρμας Παναγιώτης Ψωμιάδης στον Σάκη Τανιμανίδη.

} Μόνο η οικογένειά μου και δύο τρεις φίλοι με βοήθησαν  από την πολιτική κανένας, συνέχισε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

} Ποιος να σε σηκώσει ρε Παναγιώτη, όταν όλες σχεδόν οι επιλογές σου ήταν λανθασμένες, και όταν δίπλα σου πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν κάποια λαμόγια;

 

} Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 13,8%, προκαλώντας πανικό σε Τσίπρα και στους συντρόφους του.

} Εκείνο όμως που κάνει στο ΣΥΡΙΖΑ να ανησυχούν δικαιολογημένα είναι, ότι στην αξιολόγηση των πολιτικών Αρχηγών, ο Τσίπρας καταλαμβάνει την 4η θέση.

} Ποιο αναλυτικά, πρώτος έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 52,1%, δεύτερος ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 46,4%, τρίτος ο Κουτσούμπας με ποσοστό 31,8% και τέταρτος ο Τσίπρας με ποσοστό 30,2%.

 

} Αυτό είναι ένα σοβαρό μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι ο τρόπος που αντιπολιτεύεται την Κυβέρνηση είναι λανθασμένος.

 

} Τα αρνητικά σχόλια συνεχίζονται και σειρά αυτή τη φορά είχε η Μαρία Μπακοδήμου να ασχοληθεί με τον τριγωνοκέφαλο Παναγιωτόπουλο λέγοντας τα εξής.

} Τι ακριβώς ήθελε να δείξει ο Παναγιωτόπουλος ανεβάζοντας τα Βίντεο ξεφτιλίζοντας την κοπέλα που έκανε το λάθος να τον επιλέξει για φίλο, ότι είναι.... γαμιάς;

} Ο καζανοκέφαλος Παναγιωτόπουλος δεν έφυγε τελικά εκτός Ελλάδας για να περάσει τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, παρότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

} Αν ο Τσίπρας συνεχίσει να αντιπολιτεύεται με αυτόν τον λανθασμένο τρόπο, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα μειώνονται συνεχώς, και αυτός θα παραμείνει μόνο με τη γνωστή... πελατεία, που την αποτελούν οι κουκουλοφόροι.

 

}Είναι νέα με εξαιρετική παρουσία, είναι σοβαρή και αξιοπρεπής, είναι επιστημονικά κατηρτισμένη μα πάνω από όλα είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος.

} Αναφερόμαστε στην Καθηγήτρια της Ιατρικής Όλγα Γιουλεμέ, που προσφέρει τις εξαιρετικές υπηρεσίες της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

 

} Καθηγητές της Ιατρικής σαν την Όλγα Γιουλεμέ διαφημίζουν τα Νοσοκομεία και αναβαθμίζουν τη Δημόσια Υγεία Γενικότερα.

} Νίκο Αντωνάκη, μια τέτοια Καθηγήτρια με την ανάλογη εξαιρετική παρουσία, αποτελεί Βιτρίνα για το  Ιπποκράτειο  και δεν επιτρέπεται να βρίσκεται στο υπόγειο του Νοσοκομείου.

 

} Εξαιρετική είναι και η Γραμματέας της Όλγας, που σημαίνει ότι η Καθηγήτρια εκτός των άλλων προσόντων, είναι εύστοχη και στις επιλογές της.

 

} Το έχουμε τονίσει αρκετές φορές και το επαναλαμβάνουμε και σήμερα, ότι στα Δημόσια Νοσοκομεία υπάρχουν αδυναμίες και ελλείψεις, οι Υπηρεσίες Υγείας όμως που προσφέρουν στους ασθενείς, είναι πολύ καλύτερες και ασφαλέστερες από τις υπηρεσίες Υγείας που προσφέρουν οι Ιδιωτικές επιχειρήσεις , δηλαδή οι Κλινικές.

 

Σχόλια