ΠΑΟΚ χωρίς ψυχή, ΠΑΟΚ χωρίς ηθική, ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ

 


O δικέφαλος του βορρά αφού έδωσε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Φερνάντο Βαρέλα βλέπει να χάνει τον γιο του Γκουστάβο που προτιμάει τη Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ που τον βοήθησε στα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Τον ΠΑΟΚ που καλοπλήρωνε για χρόνια την οικογένεια του.

Αυτή η ιστορία δείχνει πόσο σκληρός είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου και πως - δυστυχώς - δεν χρειάζονται συναισθηματισμοί. Μια οικογένεια θα οδηγούσε το γιο Βαρέλα να υπογράψει το πρώτο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, αλλά αφού ο μπαμπάς Βαρέλα... συνταξιοδοτείται πάμε για άλλα. Ίσως και ο Βαρέλα, άσχετα με την προσφορά του, να μην απέκτησε ποτέ DNA ΠΑΟΚ.

Νομίζω πως ο μπαμπάς Βαρέλα καλοβλέπει την έναρξη την νέας του καριέρας (γυμναστής) από την Πορτογαλία και την Μπενφίκα. Η Μπενφίκα δεν είναι μόνο για τον Γκουστάβο. Είναι και για τον Φερνάντο που μέχρι και το σχολείο τελείωσε για να είναι έτοιμος για τα επόμενα χρόνια.

Και κάπου εδώ τελειώνουν όλα. Ίσως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σταματήσει τις καλοσύνες και ζητήσει από τον Φερνάντο να χαιρετήσει από Ιανουάριο. Ο λόγος προφανής. Υπάρχει θέμα για όσους δεν το καταλαβαίνουν. Ο δικέφαλος βγήκε εκτεθειμένος στην περίπτωση της οικογένειας Βαρέλα. Και φυσικά ζημιωμένος.

ΠΑΟΚ χωρίς ψυχή, ΠΑΟΚ χωρίς ηθική, ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ.

 

Σχόλια