ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος για όλους…

  

Αποκαλύφθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο, το περίεργο παιγνίδι που παίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την Πανδημία.

} Ο Τσίπρας εμφανίζεται ως υποστηρικτής των εμβολίων, την ίδια στιγμή όμως εμφανίζεται ο Πολάκης να αφορίζει τους εμβολιασμένους και να τάσσεται υπέρ των ανεμβολίαστων.

} Αυτά συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, αυτά βιώνουν οι πολίτες, και ο Τσίπρας εκφράζει την απορία του, γιατί δεν τους  εμπιστεύεται ο κόσμος.

 

} Μέχρι σήμερα είχαμε την μετάλλαξη Δέλτα, πριν λίγες μέρες μας προέκυψε η μετάλλαξη Όμικρον και έπεται συνέχεια.

} Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θέλουμε πολύ χρόνο μέχρι να εξαντλήσουμε σε μεταλλάξεις την... Αλφαβήτα.

 

} Στον αέρα βρίσκεται η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που είχε υπογράψει ο Τσίπρας με τα Σκόπια, γιατί ο νέος Πρωθυπουργός Κοβατσέφσκι δεν την αναγνωρίζει.

 

} Κάποιοι... ευαίσθητοι συγκεντρώνουν διάφορα πράγματα στήριξης για τους Υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή.

} Μπορούν να αναλογιστούν άραγε όλοι αυτοί οι... προοδευτικοί, ότι με την όποια στήριξη προσφέρουν στους ανεμβολίαστους  υγειονομικούς, προκαλούν τεράστια ζημιά στο σύνολο του πληθυσμού;

 

} Βλέποντας κάποιος τα όσα συμβαίνουν στη... Φάρμα με την Ηλιάδη να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, μπορεί να δικαιολογήσει γιατί ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης  θέσπισε τα... φαναράκια.

} Η Ηλιάδη έχει χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας , ( αν ποτέ είχε), βρήκε γκόμενο στη Φάρμα και τα δίνει... όλα, προκειμένου  να ανεβάσει την τηλεθέαση.

 

} Κανείς δεν αμφιβάλει, ότι η πανδημία και οι συνεχείς μεταλλάξεις του ιού, προκαλούν ζημιά σε διάφορες επιχειρήσεις, όπως της εστίασης και άλλες.

} Κανείς όμως δεν μπορεί και δεν πρέπει να βάζουν προτεραιότητα το κέρδος από την υγεία, όταν ο αριθμός των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς.

 

} Ακούσαμε κάποιους επιχειρηματίες της εστίασης να εκβιάζουν και να απειλούν την Κυβέρνηση, πως αν δεν αφήσουν ελεύθερους τους πολίτες να ξεφαντώνουν μέχρι τις πρωινές ώρες, θα βάλουν λουκέτο.

} Να βάλλετε όσα λουκέτα θέλετε όλοι εσείς που αγνοείτε τον κόσμο που υποφέρει και χάνει τη ζωή του, για να κερδίσετε κάτι παραπάνω όταν το φαινόμενο  της πανδημίας είναι παγκόσμιο.

} Εκτός, και αν  ο στόχος σας είναι να κλείσετε τα μαγαζιά σας, και να σας πληρώνει το Κράτος , όπως επιθυμεί και η Αντιπολίτευση στη προσπάθειά της να γίνει αρεστή σε σας, και να ασκήσει κριτική στη Κυβέρνηση.

 

} Σε μια γενικευμένη πανδημία όπως αυτή που βιώνουμε εδώ και δύο περίπου χρόνια, τη ζημιά θα την υποστούν όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο οι εστιάτορες , που φωνάζουν λίγο παραπάνω για να εκβιάσουν την Κυβέρνηση.

} Ας ευχηθούμε όλοι, το μεγάλο αυτό πρόβλημα που όπως αναφέρουμε και παραπάνω αντιμετωπίζει όλη η ανθρωπότητα, να τελειώσει εντός του 2021, και ο νέος χρόνος  να είναι καλύτερος για όλους.

 

Σχόλια