ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο κύπελλο και ο νικητής με γαύρο! Φοβερή ευκαιρια για Άρη να πάει τελικό!!

 


Ντέρμπι «Δικεφάλων» ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με τον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη έβγαλε η κλήρωση για τον τελικό, με τον Άρη να υποδέχεται τη Λαμία. Ο Ολυμπιακός δίνει τον πρώτο προημιτελικό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν το διάστημα 18-20 Ιανουαρίου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 25-27 Ιανουαρίου.

Στα ημιτελικά, ο νικητής του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας θα βρει απέναντί του τον νικητή του αγώνα Άρης-Λαμία (πρώτος ημιτελικός), ενώ ο νικητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (δεύτερος τελικός).

   Οι πρώτοι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το διάστημα 8-10 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς στην ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 1-3 Μαρτίου.

 
   Τυπικά γηπεδούχος στον τελικό στο Ολυμπιακό στάδιο, ο οποίος, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 21 Μαΐου, θα είναι ο νικητής του 1ου ημιτελικού.


Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών το 2004, Κώστας Κατσουράνης, ήταν αυτός που διενήργησε την κλήρωση της προημιτελικής, της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και αυτής για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών: 


1. Άρης-Λαμία
2. Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας
3. Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
4. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης θα προκύψουν ως εξής:

   1ος ημιτελικός

   Νικητής 2-Νικητής 1: Παναθηναϊκός/Αναγέννηση Καρδίτσας - Άρης/Λαμία

   
   2ος ημιτελικός

   Νικητής 4-Νικητής 3: ΠΑΟΚ/ΑΕΚ - Παναιτωλικός/Ολυμπιακός

Σχόλια