ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Μπακογιάννης σπαταλάει 215,00 ευρώ για τον άφωνο Ρουβά...

 


 


Μπορεί η πανδημία να μαστίζει τους πολίτες και να έχει δημιουργήσει χιλιάδες θύματα, αυτά όμως φαίνεται πως ελάχιστα συγκινούν τον Δήμαρχο της Αθήνας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ξόδευε 215.000 ευρώ, γιατί  τόσο θα στοιχήσει  το πανηγύρι που θα στήσει την παραμονή Πρωτοχρονιάς, με καλεσμένο τον άφωνο Ρουβά.

} Ο Κώστας Μπακογιάννης πιστεύει ότι ο κόσμος έχει περισσότερη ανάγκη να ακούσει τον Ρουβά να τραγουδάει , από το να έχουν την προστασία του Δημάρχου αυτοί που πραγματικά την χρειάζονται και είναι αρκετοί;

} Το ερώτημα είναι, δεν αντιλαμβάνεται ο Δήμαρχος Αθηναίων ότι με την απόφασή του αυτή προκαλεί μια πολύ μεγάλη μερίδα πολιτών, που στερούνται τα βασικά τους αγαθά για να κάνουν Χριστούγεννα;

 

} Όσοι δεν γνωρίζουν τους ενημερώνουμε, ότι όλα αυτά τα πανηγύρια γίνονται με ανάθεση έργου, γιατί η άλλη νόμιμη οδός είναι χρονοβόρα.

 

} Οι Αρχηγοί των κομμάτων προσπαθούν να αποδείξουν στους πολίτες με διάφορους τρόπους, ότι το δικό τους κόμμα είναι το καλύτερο να Κυβερνήσει τον τόπο.

, ΌΤΑΝ όμως φτάνουν στο  Σημείο να  εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους  τότε τα βρίσκουν, και απόδειξη αποτελεί η περίπτωση της Προέδρου της Δημοκρατίας,

} Αριστερή και Άθεη  δήλωνε η Σακελλαροπούλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως για να έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, την πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

} Από την πλευρά της Προέδρου, η Κατερίνα Σακελαροπούλου χαλάρωσε ως αριστερή και εμφανίζεται να δείχνει αγάπη στο Θεό.

} Αυτό σημαίνει τα καλά και συμφέροντα όπως αναφέρει και το Ιερό Ευαγγέλιο, γι αυτό οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν φτάνουν στην κάλπη να ψηφίσουν.

 

} Μπορεί τα χερσαία σύνορά μας να φυλάσσονται ικανοποιητικά, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τα θαλάσσια σύνορα, που κάθε τόσο οι  λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι βρίσκουν τον τρόπο να περνούν στη Χώρα μας.

} Προχθές υπήρξε νέο ναυάγιο μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στα Αντικύθηρα , και αρκετοί από αυτούς πέρασαν με το γνωστό τρόπο στην Ελλάδα.

} Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να το αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, γιατί οι μουσουλμάνοι που θέλουν να έρθουν στη Χώρα μας είναι αρκετά εκατομμύρια.

 

} Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τα Δημόσια Νοσοκομεία της Χώρας και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης λειτουργούν ικανοποιητικά, γιατί λίγο πολύ οι αδυναμίες που εμφανίζουν είναι γνωστές.

} Κανείς όμως και δεν πρέπει να αμφιβάλει, ότι οι υπηρεσίες Υγείας που προσφέρουν τα Δημόσια Νοσοκομεία, είναι πολύ καλύτερες από τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι  Επιχειρήσεις Υγείας, δηλαδή οι ιδιωτικές Κλινικές, και τη θέση μας αυτή την έχουμε δικαιολογήσει- εξηγήσει  αρκετές φορές.

 

} Είναι νέα, είναι σοβαρή, είναι αξιοπρεπής με πολύ καλή παρουσία, και θεωρείται από τις καλύτερους Γαστρεντερολόγους της Βόρειας Ελλάδας , μα πάνω από όλα είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος.

} Αναφερόμαστε στην καθηγήτρια της Ιατρικής Όλγα Γιουλεμέ που προσφέρει τις εξαιρετικές Υπηρεσίες της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

} Εκείνο που πρέπει να γνωρίζει ο Υπουργός Υγείας και οι λοιποί... μυαλοπώλες της Πρωτεύουσας είναι ότι  καθηγητές σαν τον Όλγα Γιουλεμέ διαφημίζουν το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και αναβαθμίζουν την Δημόσια Υγεία.

 

} Μακάρι στη Δημόσια Υγεία να υπήρχαν μερικοί ακόμη καθηγητές, με την διάθεση και την αγάπη που δείχνει η καθηγήτρια της  Ιατρικής Όλγα Γιουλεμέ στους ασθενείς της.

Σχόλια