Χρειάστηκαν μόλις...13 χρόνια για να πάρουν χαμπάρι ότι κάποιος Αβεντισιάν είναι παλτό!!

 


 

 

Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στους προημιτελικούς του Κυπέλλου, και θα προσπαθήσει για μια ακόμη φορά να πάρει την πρόκριση.

 

} Τώρα διαπιστώνουμε γιατί ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να βάλει φρένο στις σπατάλες που προκαλούσαν οι λανθασμένες επιλογές των... ειδικών.

} Κάποιος Αβεντισιάν, αγνώστων  λοιπών στοιχείων που κανείς δεν τον γνωρίζει, βρίσκονταν 13!!! Ολόκληρα χρόνια στο ΠΑΟΚ, μέχρι να διαπιστώσουν οι... ειδικοί ότι δεν μπορεί να σηκώσει τη βαριά ασπρόμαυρη φανέλα, και αποφάσισε ο ίδιος να αποχωρήσει.

} Τέτοιες περιπτώσεις παικτών υπάρχουν πολλές, και είναι αυτές που όπως αναφέρουμε και παραπάνω ανάγκασαν τον Ιβάν Σαββίδη να αλλάξει πολιτική στον τομέα των μεταγραφών.

 

} Όλοι οι παίκτες που ήρθαν στο ΠΑΟΚ έχουν υπέρ τιμηθεί, γεγονός που με αρκετή καθυστέρηση διαπίστωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

} Είναι πολλά τα λεφτά που διέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης χωρίς να πιάσουν τόπο, γι αυτό και ο ηγέτης του ΠΑΟΚ αποφάσισε να αλλάξει πολιτική.

 

} Οι τραυματισμοί στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αποτελούν το βασικό πρόβλημα για την αγωνιστική πορεία της.

} Ο Θανάσης Χατζόπουλος δεν σταμάτησε να ψάχνει τους κατάλληλους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους τραυματίας, αυτό όμως μόνο εύκολο δεν είναι.

} Και δεν είναι εύκολο, γιατί αυτοί οι παίκτες που είναι ελεύθεροι δεν είναι αυτοί που θα μπορέσουν να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα, ενώ εκείνοι που έχουν αποδείξει ότι μπορούν, είναι απλησίαστοι στη τιμή τους.

 

} Ο Κώστας Αμοιρίδης επέλεξε για την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ την οποία στηρίζει οικονομικά τον Ιταλό τεχνικό Μάρκο Φενόλιο.

} Ο Φενόλιο είναι έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής, γι αυτό και στοίχησε αρκετά ακριβά στον Κώστα Αμοιρίδη.

} Εκείνο που πρέπει να προσέξει ο επιτυχημένος επιχειρηματίας είναι, κάποιους περίεργους τύπους που φωτογραφίζονται συχνά-πυκνά με την ομάδα, και κανένας δεν γνωρίζει ποιος είναι ο ρόλος τους.

 

} Κάποιοι που εμείς θεωρούμε τον ρόλο τους επικίνδυνο, αναφέρθηκαν για μια ακόμη φορά λέγοντας, ότι ο ΠΑΟΚ διοικητικά είναι ακέφαλος.

} Κάθε άλλος όμως παρά αυτό συμβαίνει, γιατί στη Διοίκηση του ΠΑΟΚ πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο έμπειρος και ικανός Μάκη Γκαγκάτσης, που μαζί με την στενή του συνεργάτιδα Αντιγόνη, φροντίζουν για την καλή λειτουργία της ΠΑΕ, και δίνουν λύσεις στα προβλήματα που καθημερινά σχεδόν προκύπτουν.

} Μπορεί ο Μάκης Γκαγκάτσης να είναι αρκετά νέος, αυτό όμως δεν τον απαγορεύει να έχει μεγάλη εμπειρία στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, και μάλιστα μια επιτυχημένη πορεία.

 

} Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, βρήκε τον αντικαταστάτη του Κάρτερ στο πρόσωπο του Ρίβερς  που αγωνίζονταν στην Νίμπουργκ με λιγότερα χρήματα από αυτά που του προσέφερε ο Θανάσης Χατζόπουλος.

  

} Το πόσο καλός προπονητής είναι ο Φενόλιο που ανέλαβε την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, θα το διαπιστώσουμε μέσα στο γήπεδο.

} Σαν φιγούρα όμως, σαν φάτσα μοιάζει πολύ τον Μπουτάρη και ειδικότερα στα μεγάλα αυτιά που διαθέτει.

 

} Ο Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης που δηλώνει οπαδός του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τα μέτρα και εκτός των άλλων συμπεριέλαβε και τα γήπεδα.

} Με βάση την ανακοίνωση του οπαδού του Ολυμπιακού Θανάση Πλεύρη, στα γήπεδα θα δέχονται στους αγώνες, μόνο το 10% των φιλάθλων.

} Μια ομάδα που έχει προπωλημένα τουλάχιστον 10.000 διαρκείας, πως θα αξιολογήσει η διοίκηση ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί που θα περάσουν στο γήπεδο;

Σχόλια

  1. Δηλαδή για να καταλάβω...πάλι αργά κινήθηκε ο ΠΑΟΚ; Ήρθε ο Μπότο, ενημερώνεται, θα πάει διακοπές, θα γυρίσει κτλ.. Δηλαδή, πότε θα ενισχυθεί η ομάδα; Πότε θα εντοπιστούν οι στόχοι, πότε θα γίνουν διαπραγματεύσεις; Νομίζω πως όλα θα τρέξουν γρήγορα, αλλά η εμπειρία δείχνει πως δεν πρέπει να αισιοδοξούμε...

    Οι άμπαλοι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ όμως την έχουν έτοιμη τη δικαιολογία. "Δεν μπορείς να βρεις εύκολα ποδοσφαιριστές που να θέλουν να παίξουν στην Ελλάδα" μπλα μπλα μπλα...

    Αλήθεια, ο ΠΑΟΚ Μπεεεεε του Γκαρσία θα αναβαθμιστεί, θα ενισχυθεί ή θα παίζουν μόνο ποδοσφαιριστές των μικρομάνατζερ που σουλατσάρουν στα γραφεία της ΠΑΕ;

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου