Ο ΠΑΟΚ μπορεί τη νίκη με Άρη αρκεί να μη δείξει τις αδυναμίες που είχε με Σλόβαν

 

 

 


Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στην Μπρατισλάβα απέναντι στην Σλόβαν, δεν κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη που θα τον είχε οδηγήσει ήδη στην πρόκριση.

} Όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, η ομάδα εμφανίζει αρκετές αδυναμίες σε όλες σχεδόν τις θέσεις, και ειδικότερα στη μεσαία γραμμή.

} Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι στη μεσαία γραμμή αγωνίζονται παίκτες που είναι αργοί, και αυτό είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά για την κάθε ομάδα.

 

} Ακόμη, σοβαρά προβλήματα εμφανίζει η ομάδα και στο επιθετικό κομμάτι, γιατί αν Σφιντέρσκι μπλοκαριστεί σωστά από τους αντιπάλους παίκτες, και αν ο Ζίβκοβιτς δεν βρεθεί σε καλή μέρα, ο ΠΑΟΚ δύσκολα μπορεί να σκοράρει.

 

} Από τους παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή ο Κούρτιτς είναι καλός στα στημένα, ενώ ο Ελ Καντουρί αδυνατεί να οργανώσει το παιγνίδι, αδυνατεί να σκοράρει, και γενικότερα αδυνατεί να προσφέρει στην ομάδα.

} Θεωρούμε, και να μας συγχωρήσει ο Ρουμάνος τεχνικός, ότι ένας άλλος παίκτης που θα φιλοδοξούσε για διάκριση όπως είναι ο Τσιγγάρας, θα ήταν πιο χρήσιμος για την ομάδα από τον Ελ Καντουρί.

} Μια νίκη στη Τσεχία θα ανέβαζε το ηθικό και την ψυχολογία των παικτών εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη.

 

} Ανεξάρτητα από τις αδυναμίες της ομάδας που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη από τον Άρη, αν οι παίκτες παίξουν με πάθος και αποφασιστικότητα.

} Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς και σοβαρούς λόγους να κατακτήσει τη νίκη, αφενός να μην απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, και αφετέρου να μην απογοητεύσει τους φιλάθλους που αύριο θα γεμίσουν την Τούμπα.

 

}Αγαπητέ μου, πρέπει να έχεις μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο, και να μην ασχολείσαι καθόλου με τον ΠΑΟΚ και ας δηλώνεις ΠΑΟΚτσής.

} Η... εμπειρία αγαπητέ περισσεύει στο ΠΑΟΚ, γιατί υπάρχει ο Βαρέλα που έχει κλείσει τα 34 χρόνια του, υπάρχει ο Βιερίνια που βαδίζει στα 36 του, και υπάρχει και ο Μπισεσβάρ που την ληξιαρχική του πράξη γέννησής του, την ψάχνει η ... Νικολούλη.

} Όλοι οι παραπάνω μπορούν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους, δεν μπορούν όμως να αγωνίζονται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γιατί δεν διαθέτουν τις απαραίτητες αντοχές.

 

} Αυτό το διαπιστώνουμε σε κάθε παιγνίδι όπως έγινε και αυτό με την Σλόβαν, που όσο είχε δυνάμεις ο Μπίσεσβαρ ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ.

} Στη συνέχεια όμως κουράστηκε, και άρχισε να εμφανίζει δικαιολογημένες αδυναμίες, που ήταν εμφανείς ακόμη και στους γνωστούς άσχετους με το ποδόσφαιρο δημοσιογράφους του γλυκού νερού, όπως εμείς του χαρακτηρίζουμε.

Σχόλια