ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Η Ντόρα πιέζει τον Κυριάκο για τους κολλητους της...


 

 

Όταν ο Τσίπρας επαναλαμβάνει συνεχώς απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι θα πρέπει να βρουν ένα Υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής, τι ακριβώς εννοεί;

} Θέλει να επιλέξει αυτός τον Υπουργό Υγείας και να συμφωνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί τόσο για τον σημερινό Υπουργό όσο και για τον προηγούμενο, ο Τσίπρας είχε τις ενστάσεις του.

} Εκτός και αν πιστεύει ο Αλέξης, ότι με Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Υγείας θα τον ορίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος.

 

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η σημερινή Κυβέρνηση δεν έχει διαπράξει κάποια σοβαρά λάθη, ειδικότερα στις επιλογές της.

} Αν όμως κάποιος αποφασίσει να συγκρίνει τη σημερινή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ πριν 2,5 περίπου χρόνια, τότε σίγουρα οι πολίτες ψηφίζουν τη σημερινή.

 

} Ήταν τόσο πολλά και τόσο σοβαρά τα λάθη που διέπραξε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από 2015 έως το 2019, που και να θέλει κάποιος να τα ξεχάσει δεν μπορεί.

} Ήταν τόσα πολλά τα ψέματα που είπε ο Αλέξης Τσίπρας ως Πρωθυπουργός, που αυτούς που ικανοποίησε ήταν  μόνο τις σατιρικές εκπομπές.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η Ντόρα πιέζει τον Κυριάκο να αξιοποιήσει κάποιο δικό της κολλητό, και να τον συμπεριλάβει στη Κυβέρνηση.

} Στη περίπτωση αυτή ταιριάζει η λαϊκή παροιμία που λέει «ο κόσμος καίγεται και η... Ντόρα χτενίζεται».

 

} Μπορεί να ενοχλήσουμε τον λεφτά υπάρχουν, αλλά αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να συσπειρώσει τα στελέχη αλλά και τους πολιτικούς φίλους του ΚΙΝΑΛ, αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 

} Αν ο Απόστολος Τζιτζικώστας που κατέκτησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για δεύτερη θητεία, που κατέκτησε την Προεδρία της ΕΠΝΕ, και που  αναδείχθηκε Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειαρχών της Ευρώπης, δεν χαρακτηρίζεται επιτυχημένος, τότε πως μπορεί να τον χαρακτηρίσουμε ρε καραγκιόζη;

} Ακόμη, το γεγονός ότι καταφέρνει να ανταποκρίνεται με επιτυχία, σε αυτές τις τρεις κρίσιμες και σοβαρές θέσεις, δεν μπορεί παρά να διαθέτει πολλά προσόντα και απεριόριστες ικανότητες.

} Αυτή είναι η απάντηση που δίνουμε εμείς σε κάποιο δημοσιογράφο του γλυκού, που κουβαλάει το γνωστό κουσούρι, που κάποιοι... προοδευτικοί το χαρακτηρίζουν προτέρημα.

 

} Σχετικά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη θα διεκδικήσει για Τρίτη φορά την εκλογική του επιτυχία, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωβουλή.

} Αν και εμείς πιστεύουμε, ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα έπρεπε να διεκδικήσει μια θέση στη Βουλή των Ελλήνων, ώστε να μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τον αξιοποιήσει στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Σχόλια