Ο Ιβάν μείωσε τα έξοδα για τα τμήματα υποδομής...

 


 

 

Είναι γεγονός, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για να οργανώσει τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, και αυτό που μπορούμε να πούμε σήμερα είναι, ότι δικαιώθηκε εν μέρει.

} Και θεωρούμε ότι δικαιώθηκε εν μέρει, γιατί από τα τμήματα υποδομής πέρασαν πολλά... ποδοσφαιρικά ταλέντα κατά την εκτίμηση των ειδικών, αλλά ελάχιστα από αυτά έφτασαν στο σημείο να φορέσουν την ασπρόμαυρη φανέλα.

 

} Δεν γνωρίζουμε αν αυτό οφείλεται στις λανθασμένες επιλογές των... ειδικών, σε κάποιους άλλους λόγους που εμείς αγνοούμε.

} Γνωρίζουμε όμως, ότι έχει δοθεί εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη να περιοριστούν τα έξοδα για την οργάνωση των τμημάτων υποδομής , γιατί τα αποτελέσματα  δεν ικανοποίησαν τον ηγέτη του ΠΑΟΚ.

 

} Αναβολή ζητάει ο Ατρόμητος στο παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ, γιατί τρία άτομα της ομάδας έχουν προσβληθεί από τον Κορονοιό.

} Και όταν ρε Παράσχο δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα στην ομάδα, μπορείς να μας ενημερώσεις ποια είναι τα αγωνιστικά αποτελέσματα του Ατρόμητου;

 

} Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά τον αποτυχημένο Υφυπουργό Αθλητισμού, γιατί διατήρησε στην ΕΕΑ δύο παλιά μέλη που είχαν πρωταγωνιστήσει στην υπόθεση πολυδιοκτησίας του ΠΑΟΚ.

} Αν υπήρχαν δύο μέλη που έπρεπε να εξαφανιστούν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αυτοί Τζουλάκης και Αρκούδης.

} Ο πρώτος όμως έχει μπάρμπα στη... Κορώνη, ή πιο σωστά έχει κουμπάρο τον Αυγενάκη, ενώ ο δεύτερος είναι το εργαλείο το οποίο εξυπηρετεί τις επιθυμίες του Λευτέρη.

 

} Αυτοί οι δύο με τη γνωστή πλέον χοντροκώλα Μαρούπα, είχαν στοχοποιήσει τον ΠΑΟΚ και προσπάθησαν να τον ρίξουν ακόμη και κατηγορία, ήρθε όμως η απόφαση από το CAS και τους ξεφτίλισε .

 

} Κάποιοι βρωμιάρηδες συνεχίζουν να ασκούν κριτική στον Θανάση Κατσαρή, γιατί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν εμφανίστηκε στο παλατάκι.

} Μπορεί ο Πρόεδρος του Α.Σ. για διάφορους λόγους να μη μπορούσε να δώσει το παρόν στο γήπεδο, φρόντισε όμως να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα Βόλεϊ, και αυτό έχει σημασία, είναι η δική μας απάντηση στο συγκεκριμένο γελοίο τύπο.

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, ο Θανάσης Χατζόπουλος λατρεύει τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να προχωρά σε παρορμητικές κινήσεις, όπως αυτή με την απόκτηση του Μάντζαρη.

} Θεωρούμε, ότι η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν είχε ανάγκη από την παρουσία του Μάντζαρη που στοίχησε ένα κάρο λεφτά, αλλά από κάποιον ψηλό παίκτη η αδυναμία είναι εμφανής.

} Μακάρι να πέσουμε έξω εμείς και να δικαιωθεί ο Πρόεδρος που για να αποκτήσει τον Μάντζαρη, έβαλε αρκετά βαθιά το χέρι στη τσέπη.

 

} Μπορεί οι Βολευτές της Θεσσαλονίκης να σφυρίζουν αδιάφορα σχετικά με την προσπάθεια που καταβάλει ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει τα εμπόδια που του στήνουν, προκειμένου να τον εμποδίσουν τη δημιουργία της νέας Τούμπας.

} Αντίθετα με τους Βουλευτές της Πόλης, ο Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης έχει κάνει αρκετές παρεμβάσεις στον Υπουργό Προεδρίας Γιώργο Γεραπετρίτη, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

 

} Είχα καθημερινά μηνύματα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μάντζαρης μόλις φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα, προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Σχόλια