ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο ολοκληρωτικός Τσίπρας δεν μπορεί να μιλάει για δημοκρατία...

  

«Ο Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος για τη Δημοκρατία» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας οργή αλλά και γέλια συγχρόνως για τη θέση του αυτή.

} Είναι τουλάχιστον άστοχο αλλά και άτοπο, ένας αριστερός να μιλάει για Δημοκρατία, όταν είναι γνωστό ότι ποτέ δεν την σεβάστηκαν.

 

}  Ο Ρουβίκωνας έκανε πάλι την παρέμβασή του, και αυτή τη φορά επέλεξαν να χτυπήσουν το σπίτι της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας .

 

} Όταν ανακάλυψα ότι είμαι γκέι (πούστης δηλαδή προσθέτουμε εμείς), αγχώθηκα δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, και τα ερωτήματα που προκύπτουν από τη δήλωση αυτή είναι πολλά.

} Πότε ο Σεργουλόπουλος διαπίστωσε ότι του αρέσει να τον σπρώχνουν από πίσω, ότι είναι πισωγλέντης δηλαδή, όταν προχώρησε στην πράξη;

} Ευτυχώς που ο Σεργουλόπουλος φρόντισε να μας... ενημερώσει ότι το γυαλίζει το πόμολο, γιατί μπορούσε και να μην το... καταλάβουμε.

 

} Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι λέει μια λαϊκή παροιμία, και ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση του Σεργουλόπουλου.

 

} Στις προσεχείς εκλογές, τα φαβορί για να κερδίσουν μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι οι Διαμαντής Γκολιδάκης και Ανδρέας Παπαμιμίκος.

} Κουράστηκε ο κόσμος να ψηφίζει και να στηρίζει όλους εκείνους  που δεν έχουν πετύχει απολύτως τίποτα για την Θεσσαλονίκη.

} Ακόμη, το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους αγνοεί σημαίνει, ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, και οι πολίτες εμφανίζονται αποφασισμένοι να αλλάξουν κατεύθυνση.

 

} Συνεργάτες του Τσίπρα βολιδοσκόπησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης, για να μάθουν αν υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν  να διεκδικήσουν τη Μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, απέναντι στο σημερινό Περιφερειάρχη.

} Ο Χρήστος Γιαννούλης ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας, ότι δεν επιθυμεί να συγκρουσθεί για δεύτερη φορά με τον Τζιτζικώστα.

} Δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανένα σοβαρό στέλεχος, και όταν κάποιοι επέμειναν για ένα συγκεκριμένο στέλεχος, η απάντησή του ήταν η εξής.

 

} Αν ψάχνεται για θύματα φροντίστε να τα εντοπίσετε κάπου αλλού, γιατί κανένας δεν αποφασίζει να μπει στην εκλογική διαδικασία, όταν γνωρίζει ότι θα την χάσει.

 

} Από την πλευρά της Κυβέρνησης δεν φαίνεται να ανησυχεί, γιατί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα έχει εξασφαλισμένη την  Μεγάλη Περιφέρεια.

} Εκτός, και αν ο Πρωθυπουργός θελήσει να ικανοποιήσει την επιθυμία της Ντόρας, η οποία ενδιαφέρεται για κάποιο φίλο της, που τον είχε υποψήφιο με τη Δημοκρατική Συμμαχία.

Σχόλια