ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ψάχνονται για υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές...

 



Τώρα που η Τουρκία βυθίζεται στην οικονομική κρίση, ο Ερντογάν μπορεί να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνος, για να αποπροσανατολίσει τον ... υπέροχο Λαό του, που ένα μεγάλο ποσοστό διαμένει ακόμη σε καλύβες.

 

} Μπορεί μέχρι τις Ευρωεκλογές να έχουμε αρκετό χρόνο ακόμη, αρκετοί όμως είναι αυτοί που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

} Το αίτημα το έχουν θέσει εδώ και αρκετό καιρό, είτε μέσα από τις κομματικές διαδικασίες, είτε μέσα από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού.

} Αυτό που εμείς τουλάχιστον γνωρίζουμε είναι, ότι κανένα αίτημα μέχρι σήμερα δεν έγινε επίσημα αποδεκτό, και ο καθένας από τους ενδιαφερομένους πιέζουν προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.

 

} Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι είναι, ότι η Μακεδονία εκπροσωπείται μόνο από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, και υπάρχουν περιθώρια ο αριθμός των υποψηφίων να αυξηθεί.

} Το περίεργο είναι, ότι μεταξύ αυτών που διεκδικούν μια θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, συμπεριλαμβάνεται και κάποιος που δεν κατάφερε να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος.

 

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι το να φιλοδοξεί κάποιος δεν είναι απαραίτητα κακό, κακό είναι να μην ξέρει που αρχίζουν και που σταματούν οι φιλοδοξίες  του.

} Κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν ότι η εκλογική διαδικασία για την εκλογή  μιας θέσης στην Ευρωβουλή είναι εύκολη υπόθεση.

} Κάθε άλλο παρά έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί ο Θοδωρής Ζαγοράκης που εκλέγεται για δεύτερη θητεία, έχει εξασφαλίσει 206.000!!! σταυρούς.

 

} Αυτό καλό είναι να το γνωρίζουν ορισμένοι  που ενώ βρίσκονται στο πέλαγος και μάλιστα με πολλά... μποφόρ, προσπαθούν να σωθούν φορώντας... μπρατζάκια.

 

} Πληροφορίες που έφτασαν στα δικά μας αυτιά αναφέρουν, ότι η Μαρίνα Πατούλη που πήρε οριστικό διαζύγιο και το διαφήμισε μέσα από μια συγκεκριμένη εκπομπή, βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη του Περιφερειάρχη.

} Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι αυτός που έκλεψε την καρδιά της Μαρίνας είναι αρκετά μικρότερος, και μας θυμίζει την περίπτωση της ωραίας Ελένης με τον Γιούρκα.

 

} Είναι νέος επιστήμονας που έχει βάλει υψηλούς στόχους και μέχρι τώρα έχει επιτύχει τους περισσότερους από αυτούς.

} Αναφερόμαστε στον Επίκουρο Καθηγητή Πνευμονολογίας του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης  Κων/νο ΠΟΡΠΟΔΗ.

} Πέρα από ένας θαυμάσιος Γιατρός, ο Κώστας Πορπόδης είναι και ένας θαυμάσιος άνθρωπος, που εμπνέει εμπιστοσύνη στον ασθενή του.

 

} Μακάρι όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία της Χώρας, να διέθεταν  Γιατρούς τόσο καλούς και τόσο προικισμένος, όπως είναι ο Κώστας Πορπόδης.

 

Σχόλια