Αυτά τα κωλομπαρέματα είδε ο Ζαγοράκης και την κοπάνησε...


 

 

Δειλά -δειλά κάποιοι άρχισαν να πιστεύουν, ότι αν η ομάδα ενισχυθεί με την απόκτηση δύο παικτών, ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα.

} Ο πρώτος που πιστεύει σε μια τέτοια εξέλιξη είναι ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, γι αυτό και πιέζει τον Ιβάν Σαββίδη να βάλει το χέρι στη τσέπη.

} Ο Λουτσέσκου πρέπει να έχει πάρει το πράσινο φως από τον Ιβάν Σαββίδη, και ήδη άρχισε να ψάχνει τους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά στην ομάδα.

 

} Μπορεί ο Ατρόμητος Περιστερίου που την Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ να μη βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

} Είναι γνωστό όμως, ότι όταν ο Ατρόμητος αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ, παίρνει θετικά αποτελέσματα, και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και την Κυριακή.

} Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να χάσει ούτε ένα βαθμό από αυτό το παιγνίδι, και οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τη νίκη.

 

} Μια νίκη που αφενός θα τον κρατήσει κοντά στην κορυφή, και αφετέρου οι παίκτες θα ανεβάσουν την ψυχολογία τους, εν όψει του αγώνα με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική.

 

} Την Κυριακή, την ίδια ώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Περιστερίου στην έδρα του, η ομάδα μπάσκετ του  ΠΑΟΚ θα βρίσκεται αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας.

} Το ερώτημα είναι, δεν θα μπορούσε άραγε ο ΕΣΑΚΕ να ορίσει το παιγνίδι με την Λάρισα μια άλλη μέρα  η όχι, ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν και τους δύο αγώνες;

 

} Ο Μαρινάκης στη προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τον Μελισσανίδη που ελέγχει την ΕΠΟ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε κολεγιά με τον Αλαφούζο.

} Αν δεχθούμε ότι ο Μαρινάκης έχει κόντρα με τον Μελισσανίδη για πολλούς λόγους, και θέλει να τον σταματήσει να ελέγχει την ΕΠΟ.

} Ο Αλαφούζος γιατί συνεταιρίστηκε με τον Βαγγέλη, γιατί ακολουθεί τον δρόμο που επέλεξε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, αφού τα συμφέροντα της δικής του ομάδας δεν εξυπηρετούνται;

 

} Αυτές τις αιμομιξίες, αυτά τα συνεταιριλίκια υπέπεσαν στην αντίληψη του Θοδωρή Ζαγοράκη, γι αυτό και τα βρόντηξε από την Προεδρία της ΕΠΟ.

 

} Ήθελαν να εγκλωβίσουν το Θοδωρή Ζαγοράκη και να τον εμπλέξουν στα βρώμικα σχέδιά τους, αλλά ο Ζαγόρ τους πήρε χαμπάρι και την κοπάνησε.

} Είναι αλήθεια ότι ο Μακεδόνας Ευρωβουλευτής στην αρχή είχε πιστέψει ότι θα τον αφήσουν να βάλει σε τάξη την αταξία, και να προχωρήσει στην κάθαρση του ποδοσφαίρου.

} Η συμμορία όμως έδειξε τις προθέσεις πολύ γρήγορα, και υποχρέωσαν τον έντιμο Θοδωρή Ζαγοράκη  να τους κουνήσει το... μαντήλι.

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης υλοποίησε την υπόσχεσή του και έδωσε μισό εκατομμύριο ευρώ για τη στήριξη της ΚΑΕ, λένε οι πληροφορίες μας.

} Μακάρι να ευσταθούν αυτές οι πληροφορίες, όπως και το γεγονός ότι στην ΚΑΕ έπεσαν άλλα τόσα χρήματα από το στοίχημα και τους φιλάθλους.

} Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν αναιρεί το γεγονός, ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος μπήκε μπροστάρης, όταν όλα στην ΚΑΕ ... τα έσκιαζε η φοβέρα του χρέους.

Σχόλια