Κορυφαίος ο (γέρο) Μπίσεσβαρ...

 Είναι αρκετοί αυτοί που εκφράζουν την απορία τους για την αγωνιστική πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ, γιατί γνωρίζουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν απλώθηκε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού όπως έκανε παλαιότερα.

} Ο Λουτσέσκου όμως κατάφερε να αξιολογήσει με εξαιρετικό τρόπο τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, και να αξιοποιήσει εκείνους που κάποιοι άλλοι τους είχαν διώξει από τον ΠΑΟΚ.

} Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι ο πιο σταθερός παίκτης του ΠΑΟΚ που μέχρι τώρα έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις είναι ο Μπίσεσβαρ.

 

} Και όμως, κάποιοι άλλοι...ειδικοί, τον Μπίσεσβαρ τον είχαν δείξει την πόρτα της εξόδου, γιατί δεν βρίσκονταν στα... αγωνιστικά τους πλάνα.

 

} Ο Ρουμάνος τεχνικός κατάφερε να θεραπεύσει το πρόβλημα της ομάδας κατά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό, ώστε ο ΠΑΟΚ ν α διεκδικεί ακόμη και το πρωτάθλημα.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ήδη ο Λουτσέσου έχει εντοπίσει δύο παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αγωνιστική πορεία της ομάδας, και θα προσπαθήσει να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη να τους αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

} Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, για την σκόπιμη όπως λένε καθυστέρηση της δημιουργίας της νέας Τούμπας.

} Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αδιέξοδο σε ότι αφορά την παρουσία του στο Καυταντζόγλειο, ένα αδιέξοδο που το προκαλεί ο Αυγενάκης  με τη στάση του επιμένουν οι παράγοντες του Δικεφάλου του Βορρά, γι αυτό και ο Ιβάν Σαββίδης έχει απευθυνθεί στον Πρωθυπουργό ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να αναλάβει την ευθύνη για τη νέα Τούμπα.

} Σε ό,τι αφορά τα Ευρωπαϊκά παιγνίδια ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να ζητήσει το ΟΑΚΑ, αφού κανένα γήπεδο της Θεσσαλονίκης δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

 

} Όλα αυτά τα εμπόδια που δημιουργούνται τόσο για τη νέα Τούμπα όσο και για τον Καυταντζόγλειο, οι φίλοι του ΠΑΟΚ πιστεύουν  πως τα προκαλούν κάποιοι παράγοντες της Αθήνας.

 

} Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ηγεσία του ΠΑΟΚ, ενόχληση κάποιους παράγοντες του Λεκανοπεδίου, και του έχουν κηρύξει τον πόλεμο.

} Ο Ιβάν Σαββίδης τόλμησε να σπάσει το μονοπώλιο, τόλμησε  να σηκώσει το ανάστημά του και να ζητήσει κάθαρση στο ποδόσφαιρο, γεγονός που ενόχλησε τους εμπνευστές της... παράγκας.

 

} Κάνουν λάθος όλοι εκείνοι που γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω και θυμούνται ότι η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με ηγέτη τον Νίκο Βεζυρτζή, έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

} Σήμερα το μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα ήταν ακέφαλο, αν δεν βρίσκονταν ο ρομαντικός Θανάσης Χατζόπουλος να μπει μπροστάρης και να βάλει το χέρι τσέπη.

} Σε δύσκολη από κάθε άποψη περίοδο, θα έπρεπε να βρεθεί κάποιος που εκτός από ρομαντικός να είναι λίγο τρελός για να προχωρήσει σε ένα τέτοιο ρίσκο, και ο Θανάσης Χατζόπουλος  έχει και τα δύο... κουσούρια.

 

} Οι Έλληνες διαιτητές εκφράζουν τη διαφωνία τους κατά του Κλατενμπέργκ, γιατί όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, τους αγνοεί.

} Ότι ο Κλάτενμπέργκ αγνοεί τους Έλληνες διαιτητές , είναι ένα γεγονός που ικανοποιεί αρκετές ομάδες που έχουν πέσει θύματα από την σφυρίχτρα τους.

} Πώς να μην αγνοήσει ο Εγγλέζος του Έλληνες διαιτητές, όταν στα περισσότερα παιγνίδια που χρησιμοποιήθηκαν τα έκαναν μαντάρα;

 

} Ποδοσφαιριστής της Εθνικής Αυστραλίας δημοσιοποίησε το κουσούρι που κουβαλάει, δηλαδή ότι είναι πισωγλέντης, και έχει απαίτηση αυτό να περάσει απαρατήρητο.

} Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι, ότι θα πρέπει να ταξιδέψει με την Εθνική ομάδα της Χώρας του στο Κατάρ, και εκεί τους τρύπιους δεν τους... εκτιμούν ιδιαίτερα.

Σχόλια