ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Με τι μούτρα διεκδικεί την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο γελοίος Γιωργάκης;

 Ολλανδή δημοσιογράφος προσπάθησε να εκνευρίσει τον Πρωθυπουργό με τις στημένες και προκλητικές ερωτήσεις, και μέχρι ενός σημείου τα κατάφερε.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η Ολλανδή δημοσιογράφος ήρθε ενημερωμένη από τον Πακιστανό γκόμενο της που βρίσκεται στο καταυλισμό της Σάμου.

} Στις στημένες ερωτήσεις της Ολλανδή δημοσιογράφος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή έδειξε ψυχραιμία, όταν όμως αντιλήφθηκε το ρόλο της, τότε της έδωσε την απάντηση που της έπρεπε.

 

} Η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου συνεχίζεται, και θεωρούμε ότι πρέπει να σχολιάσουμε με τον τρόπο τον οποίο έχασε τη ζωή του ο... προοδευτικός Ζακ.

} Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει έστω και ένας Έλληνας  Πολίτης, που να μη λυπήθηκε για τον θάνατο του Ζακ, έστω και αν πήγαινε γυρεύοντας.

} Μπορεί να μας δώσει κάποιος... ψύχραιμος πως αντιδρούσε , αν διαπίστωνε  ότι κάποιος μπήκε στο κατάστημά του να κλέψει και εγκλωβίζονταν μέσα σε αυτό;

 

} Υπάρχει έστω και ένας πολίτης, που να βλέπει κάποιον να λεηλατεί την περιουσία του, να προσπαθεί να ξεφύγει σπάζοντας τη βιτρίνα του καταστήματος , και να μπορούσε να τον αντιμετωπίσει με διαφορετικό τρόπο;

} Δηλαδή θα έπρεπε ο δικαιολογημένα εξοργισμένος ιδιοκτήτης  του καταστήματος  να πει στο Ζακ και στο κάθε Ζακ, σε παρακαλώ μη βγαίνεις από το μαγαζί  για να φωνάξω την Αστυνομία να σε συλλάβει, όταν μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες, κρατούσε επάνω του και μαχαίρι;

} Όλοι ρίχνουν το ανάθεμα στον ιδιοκτήτη, κανείς  δεν δίνει μια λογική εξήγηση, γιατί ο... προοδευτικός Ζακ προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια.

 

} Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από μια Αθηναϊκή Εφημερίδα , σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκουν οι ανεμβολίαστοι έδειξε ότι το 85% είναι αριστεροί.

 

} Η πανδημία εκτός από τους θανάτους που προκάλεσε, έφερε και τον Γιώργο Παπανδρέου που για μια δεκαετία ήταν εξαφανισμένος , χωρίς ντροπή να δηλώνει ότι θα διεκδικήσει την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

} Οι  άλλοι υποψήφιοι, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο  έχουν κάποιους λόγους που θέλουν να διεκδικήσουν την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, για να δείξουν τις πολιτικές τους ικανότητες.

} Ο... λεφτά υπάρχουν δεν έχει κανέναν λόγο να επιθυμεί  κάτι τέτοιο, γιατί έγινε Αρχηγός, έγινε Υπουργός, έγινε Πρωθυπουργός της Χώρας, και αν δεν τον σταματούσαν θα την είχε διαλύσει.

 

} Με ποια λογική θα ψηφίσει κάποιος τον Γιώργο Παπανδρέου για Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, όταν είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχει αποτύχει ως πολιτικός;

} Δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί στον... προοδευτικό χώρο( τρομάρα σας), που ξέχασαν να κάνουν θεραπεία;

 

} Εφημερίδα της Αθήνας έδωσε εντολή σε μεγάλη Εταιρία δημοσκοπήσεων, ώστε εντός των προσεχών ημερών, , να προχωρήσει σε μια δημοσκόπηση με το ερώτημα στους πολίτες, ποιους από τους σημερινούς νέους πολιτικούς, όλων των κομμάτων έχει τα προσόντα και μπορεί να κυβερνήσει με επιτυχία τον τόπο.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι εξαιρούνται οι Τσίπρας και Μητσοτάκης γιατί ο ένας Κυβέρνησε την Ελλάδα και ο άλλος την Κυβερνά.

} Στην κατηγορία των νέων πολιτικών ανήκει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Αθηναίων  Κώστας Μπακογιάννης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Νίκος Ανδρουλάκης από το ΚΙΝΑΛ, και ο Τζανακόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχουμε τα αποτελέσματα, ώστε εκτός από τους νέους πολιτικούς να κριθούν και οι πολίτες πόσο ώριμοι είναι.

 

Σχόλια