ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Κάθε φορά που ο ΓΑΠ ανοίγει το στόμα του στα μέσα ενημέρωσης προκαλεί γέλια…

  

Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά σχετικά με τον επόπτη Υγείας, αλλά και τον τρόπο που τον αντιμετώπισε  η Περιφέρεια, γι αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

} Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εδώ και μερικά χρόνια έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον Επόπτη Υγείας και την  απαράδεκτη συμπεριφορά του.

} Η πειθαρχική επιτροπή όμως, που αποτελείται από εν ενεργεία Δικαστές, καθυστερεί να συνεδριάσει, με αποτέλεσμα ο Επόπτης Υγείας να μην έχει υποστεί ακόμη τις συνέπειες που του αξίζουν.

 

} Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια, και όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την περίπτωση για να βλάψουν την εικόνα του Περιφερειάρχη ατύχησαν για μια ακόμη φορά.

 

} Ο Γιώργος Παπανδρέου   διέγνωσε ότι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας  στηρίζουν τους άλλους υποψηφίους για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, γιατί αυτόν τον φοβούνται.

} Κάθε φορά που ο «λεφτά υπάρχουν» εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης και ανοίγει το στόμα του, προκαλεί γέλια στους σοβαρούς πολίτες.

 

} Ο Τζανακόπουλος ακολουθώντας την πρακτική του Τσίπρα δήλωσε, ότι θα πρέπει η Κυβέρνηση να αφήσει χώρο στο ΣΥΡΙΖΑ.

} Τον χώρο που ζητάς ρε κολαούζε Τζανακόπουλε, πρέπει να τον κερδίσεις μέσα στον... αγωνιστικό χώρο και όχι παρακαλώντας.

 

} Ανεξάρτητα τι λένε και πως εμφανίζονται προς τα έξω , κάθε φορά που χάνονται άνθρωποι από την πανδημία, ο Τσίπρας τρίβει τα χέρια του.

} Γνωρίζει ο Αλέξης με ποιον τρόπο πρέπει να εκμεταλλευτεί τους θανάτους που προκαλεί η πανδημία, και το κάνει με μεγάλη ευκολία.

 

} Τη θέση μας για τους Μαραθώνιους που οργανώνουν ορισμένοι για... καλό σκοπό, την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές,  είναι γνωστή και θα συνεχίζουμε να την εκφράζουμε όσο κάποιοι περίεργοι θα μας δίνουν το δικαίωμα.

} Χθες, η Θεσσαλονίκη νέκρωσε από τις 10.00 έως και τις 13.00, γιατί έπρεπε από τους κεντρικούς δρόμους της Πόλης, να περάσουν οι... μαραθωνοδρόμοι.

 

} Αντιλαμβάνονται όλοι αυτοί οι διοργανωτές, τη ταλαιπωρία έχουν υποστεί χιλιάδες πολίτες που ήθελαν να πάνε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης;

} Αντιλαμβάνονται όλοι αυτοί που διοργανώνουν όλες αυτές τις εκδηλώσεις για... καλό σκοπό, πόσο μεγάλη είναι η ζημιά που έχουν υποστεί τα καταστήματα που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης;

} Το ερώτημα που έχουμε εκφράσει αρκετές φορές και θα το εκφράσουμε και σήμερα είναι το εξής, και περιμένουμε κάποιον αρμόδιο μας δώσει μια λογική απάντηση.

 

} Γιατί οργανώνουν τους μαραθώνιους στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης και προκαλούν κυκλοφοριακή συμφόρηση, και δεν πηγαίνουν να τρέξουν στο Καυταντζόγλειο η σε κάποιο άλλο απόκεντρο σημείο, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία οι πολίτες;

} Φοβούνται μήπως τους αγνοήσουν τα μέσα ενημέρωσης και δεν θα τους δείξουν τα κανάλια, η συμβαίνει κάτι άλλο και εμείς δεν τον γνωρίζουμε;

} Θα πρέπει δηλαδή κάποιοι παππούδες που τους ταλαιπωρεί το Αλτσχάημερ , να περάσουν από την Τσιμισκή και από την παραλιακή οδό;

 

} Σχετικά με τα κοπρόσκυλα  που έχουν γεμίσει τις οικοδομές και βρωμίζουν τα σπίτια και τα πεζοδρόμια, έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές.

} Που μπορεί να διαμαρτυρηθεί κάποιος, που το πεζοδρόμιο μπροστά στην οικοδομή του έχει γεμίσει με περιττώματα σκύλων, και δεν μπορεί να φτάσει στην είσοδο της Πολυκατοικίας;

} Από τους εκατό που συνοδεύουν σκύλους, ούτε το δέκα τοις εκατό μαζεύει τις βρωμιές των σκυλιών τους, και αυτοί όταν τους βλέπουν.

 

 

 

Σχόλια