Ο ΠΑΟΚ εξαρτάται από τα κέφια του Ιβάν...

 

 


 

Το ερώτημα που εκφράζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι, αν ο Ιβάν Σαββίδης προχωρήσει στην απόκτηση δύο τουλάχιστον παικτών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις.

} Είναι γεγονός, ότι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ δεν εμφανίζεται τόσο άπλας όπως τα προηγούμενα χρόνια, και δεν ξοδεύει χρήματα για μεταγραφές αλόγιστα, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

} Είναι ανάγκη όμως φέτος να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση έμπειρων και καταξιωμένων  παικτών, για να συνεχίσει την καλή της πορεία, και γιατί όχι να διεκδικήσει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

} Πόσο εύκολο είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, την απάντηση μπορεί να την δώσει μόνο ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης ή ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

} Εκτός και αν ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να εγκαταλείψει την προσπάθειά του που ξεκίνησε πριν οκτώ χρόνια περίπου, γιατί τον έχει κουράσει ο πόλεμος που δέχεται από το Αθηναϊκό Κράτος και το σύστημα της Αθήνας.

} Τα εμπόδια που αντιμετωπίζει για τη δημιουργία της Νέας Τούμπας, δείχνουν τις προθέσεις της Πολιτείας και όχι μόνο.

 

} Σημαντικό είναι το γεγονός, ότι ο Ιβάν Σαββίδης τη μάχη προς κάθε κατεύθυνση τη δίνει μόνος, και με τη στήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ.

 

} Οι Βουλευτές της Πόλης σφυρίζουν αδιάφορα, και αυτοί που βάζουν πλάτη για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας.

} Ο Πρώτος αναλαμβάνει να διαμορφώσει τον περιβάλλοντα χώρο έξω από το γήπεδο, ένα σημαντικό έργο που θα στοιχήσει στη Περιφέρεια 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

} Ο δεύτερος δεδηλωμένος ΠΑΟΚτσής, παίρνει τολμηρές αποφάσεις προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια για τη δημιουργίας ενός νέου και σύγχρονου γηπέδου.

 

} Ακόμη, μεγάλη είναι η στήριξη που προσφέρει ο Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος έχει ξεχωριστή φιλία και πολύ συχνή επικοινωνία με τον Υπουργό Προεδρίας Γεραπετρίτη.

} Αυτοί που σφυρίζουν αδιάφορα είναι οι Βουλευτές της Πόλης, και το αρνητικό στοιχείο γι αυτούς είναι, ότι το γνωρίζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

 

} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, πολύ φοβόμαστε όμως ότι η επιλογή και η απόκτηση του Μάντζαρη για να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, δεν είναι η ενδεδειγμένη.

} Κατά τη δική μας εκτίμηση, η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί με έναν ψηλό παίκτη και όχι με ένα ρολίστα που δεν έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.

} Άλλωστε, η φετινή αγωνιστική πορεία του Μάντζαρη κάθε άλλο παρά επιτυχημένη είναι, αφού μέσα στην ίδια  περίοδο απέτυχε να στεριώσει σε δύο ομάδες.

 

} Κάποιος πρέπει να προστατέψει τον Θανάση Χατζόπουλο, που η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ τον οδηγεί σε λάθος αποφάσεις.

 

} Η ΕΡΤ είχε αναλάβει να δείξει το παιγνίδι Βόλεϊ ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που πραγματοποιήθηκε στο παλατάκι την περασμένη Κυριακή.

} Όπως είναι γνωστό, ο ΠΑΟΚ επικράτησε επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ, που σημαίνει ότι οι αρμόδιοι του Κρατικού Καναλιού δεν ήθελαν να δείξουν την ήττα του Θρύλου, γι αυτό και στην εικόνα εμφανίζονταν μόνιμα σχεδόν το μαύρο.

Σχόλια