Ο Λουτσέσκου έχει χάσει τον έλεγχο....

 


 

Ο ΠΑΟΚ μετά από κάθε διακοπή του πρωταθλήματος εμφανίζεται αγνώριστος και δέχεται εύκολες ήττες από ομάδες που βρίσκονται στο πάτο της βαθμολογίας όπως ο Ατρόμητος.

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, για ήττα στο Περιστέρι ευθύνονται όλοι, με τον Λουτσέσκου να έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη.

} Θεωρούμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την αναπάντεχη ήττα από τον Ατρόμητο, γιατί επιμένει να χρησιμοποιεί παίκτες τύπου Ελ Καντουρί, που έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να οργανώσουν το παιγνίδι, δεν μπορούν να περάσουν σωστά την μπάλα στην επίθεση, δεν μπορούν να σκοράρουν, αλλά ούτε και να βοηθήσουν στην άμυνα όταν η ομάδα αμύνεται.

 

} Για μας, από την επιλογή του Ελ Καντουρί αρχίζει το μεγάλο λάθος, και συνεχίζει στις επιλογές των παικτών που επέλεξε ο Λουτσέσκου για να ανατρέψει το σκορ.

} Ο μοναδικός παίκτης και στο Περιστέρι που προσπαθούσε να οργανώσει το παιγνίδι ήταν ο Μπισεσβάρ, ο Λουτσέσκου όμως την αντικατέστησε και άφησε μέσα στο παιγνίδι τον ανύπαρκτο Ελ Καντουρί.

} Ακόμη, ποιο είναι το νόημα η χρησιμοποίηση δύο κεντρικών επιθετικών, όταν η αδυναμία βρίσκεται στη μεσαία γραμμή;

 

} Ακόμη και διπλάσιους επιθετικούς να χρησιμοποιήσει ο Λουτσέσκου, αν δεν υπάρχουν παίκτες στο κέντρο να τους περάσουν τη μπάλα, δεν υπάρχει κανένα νόημα.

} Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να κρατήσει την ψυχολογία ψηλά, δεν τα κατάφερε όμως και τώρα καλείται ο Ρουμάνος τεχνικός να διορθώσει τα λάθη του.

 

} Με αργούς παίκτες στη μεσαία γραμμή, και γερασμένους παίκτες στην άμυνα, ήταν σίγουρο ότι αργά η γρήγορα ο Ατρόμητος θα έφτανε στο γκολ.

} Ο Βαρέλα προκάλεσε το πέναλτι γιατί ήταν κουρασμένος και φοβήθηκε μήπως ο επιθετικός του Ατρόμητου τον ξεφύγει γι αυτό και χρησιμοποίησε το χέρι του.

} Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να συντηρηθεί χωρίς άλλες απώλειες, θα πρέπει τον Γενάρη να προχωρήσει στην απόκτηση δύο τουλάχιστον παικτών για να καλύψουν τις σοβαρές αδυναμίες της ομάδας στο χώρο του κέντρου.

 

} Ενίσχυση όμως χρειάζεται και η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ειδικότερα μετά τον τραυματισμό του Κάρτερ.

} Η απόκτηση του Μάντζαρη δεν μπορεί να βοηθήσει στο βαθμό και στη θέση που έχει ανάγκη η ομάδα, και αυτό φάνηκε στο παιγνίδι με τη Λάρισα όπου και χρησιμοποιήθηκε.

} Η διοίκηση έδωσε εντολή στους μάνατζερ οι οποίοι ψάχνουν να εντοπίσουν τον παίκτη που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση.

 

} Πρόβλημα υπάρχει και στην ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, η οποία ενώ προηγήθηκε με 2-0 σετ στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό, στο τέλος παραδόθηκε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά.

} Για την απροσδόκητη ήττα της ομάδας Βόλεϊ  από τον Ολυμπιακό, σοβαρές ευθύνες έχει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Καλμαζίδης.

} Όταν ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες σε βάρος του Ολυμπιακού, ο Καλμαζίδης άνοιξε το στόμα του και είπε διάφορες ανοησίες που θα έπρεπε να είχε αποφύγει.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου