Ο Ρουμάνος χάρισε το παιχνίδι στον ουραγό Ατρόμητο...

 


 

Μπορεί ο Ατρόμητος να μην είχε καταφέρει να πετύχει νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ όμως υπήρξε το πρώτο θύμα του.

} Για την ντροπιαστική ήττα έχουν ευθύνη όλοι οι εμπλεκόμενοι, για μας όμως το μεγαλύτερο ποσοστό ανήκει στον Λουτσέσκου.

} Έπρεπε να γνωρίζει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, ότι χωρίς παίκτες στη μεσαία γραμμή καμιά ομάδα δεν  μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

 

} Στο κέντρο μετά την αντικατάσταση του Σβάμπ, αγωνίζονταν δύο μόνο παίκτες που είναι αργοί και αναφερόμαστε στον Κούρτιτς και τον Ελ Καντουρί που βρίσκονταν εκτός κλίματος, έβγαλε τον  Μπίσεσβαρ που ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να οργανώσει το παιγνίδι.

} Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα τραγικά λάθη του Ρουμάνου, και την εμμονή του να χρησιμοποιεί τον ακατάλληλο να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ Ελ Καντουρί.

 

 

} Άνετη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Λάρισα παρά τις απουσίες του, ικανοποιώντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο παλατάκι.

} Χωρίς Γκρίφιν και Κάρτερ, η ομάδα είχε ρυθμό και έδειξε ότι έχει τους παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά.

 

} Η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε στο παιγνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 σετ.

} Θεωρούμε αυτοκτονία του ΠΑΟΚ, γιατί ενώ προηγήθηκε με 2-0 σετ, τελικά έχασε το παιγνίδι με 3-2, προκαλώντας οργή στους φιλάθλους.

} Ο τρόπος με τον οποίο γνώρισε την ήττα η ομάδα βόλεϊ από τον Ολυμπιακό, πρέπει όχι μόνο να προβληματίσει τον Καλμαζίδη αλλά και να τον ανησυχήσει.

 

} Η φετινή αγωνιστική περίοδο δεν ξεκίνησε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ, και αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν προχώρησε στην ενίσχυση της ομάδας όπως αναμένονταν.

} Η ομάδα όμως έχει μια πολύ καλή αγωνιστική πορεία, που μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη, αν ο Λουτσέσκου καταφέρει να καλύψει τα κενά που υπάρχουν και είναι εμφανή, με τον τρόπο που καλύτερα από τον καθένα αυτός γνωρίζει.

 

} Κάποιοι στο ΠΑΟΚ ηθελημένα η άθελά τους δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, προσπάθησαν να εμπλέξουν στα Προεδρικά Διατάγματα και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην κατασκευή του νέου γηπέδου.

} Ο Περιφερειάρχης στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος, και δεσμεύθηκε ότι τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρο στη Τούμπα που θα στοιχήσει 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ περίπου, θα αναλάβει η Περιφέρεια από τα δικά της προγράμματα.

} Αυτό σημαίνει πως είναι λάθος να εμπλέκουν την Περιφέρεια με τα Προεδρικά διατάγματα και τις προθέσεις της Κυβέρνησης.

 

} Από την εκπομπή «Πρωινό» που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά , ο Λιάγκας προσπάθησε να χαλάσει το κλίμα, αλλά η  παρουσιάστρια  τον έβαλε στη θέση του.

} Ο γελοίος αυτός τύπος από την Λάρισα που ξέμεινε από δουλειά και τον πήρε η πρώην γυναίκα του να του δώσει κάποιο μεροκάματο, προσπάθησε να εκθειάσει  τον Ολυμπιακό, για να δεχθεί αμέσως την αντίδραση της Φαίης.

} Δηλαδή, επειδή μου αρέσει ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να το λέω; Διαμαρτυρήθηκε ο Λιάγκας για να πάρει την εξής απάντηση.

 

} Τα οπαδικά μας αισθήματα μπορούμε να τα εκφράσουμε στα γήπεδα και στις αλάνες, σίγουρα όχι στην δική μου εκπομπή ήταν η θέση της Φαίης Σκορδά, που συμπτωματικά είναι καλό Παοκτσάκι.

 

} Οι πυρσοί και διάφορες ακόμη μαγκιές των φιλάθλων στο παιγνίδι με την  Χάγη, στοίχησαν στο ΠΑΟΚ 82.000 ευρώ πρόστιμο.

} Όσο για την μαγκιά του Μιχαηλίδη στο ίδιο παιγνίδι να χτυπήσει αντίπαλό του, ο παίκτης τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές.

Σχόλια