Δυστυχώς προπονητής είναι ακόμη ο Άκης...

 

 


 

Ο Καρυ όσο πιο γρήγορα καταλάβει ότι επαναλαμβάνει το λάθος που είχε κάνει με Αναστο ,τόσο καλύτερα για όλους . Η χθεσινή εικόνα μπορεί να ήταν η χειρότερη ,αλλά δείγματα υπήρξαν και πριν μερικές αγωνιστικές .Το ότι χρησιμοποιεί ο προπονητής τον Δελη απέναντι σε γρήγορους και δυνατούς επιθετικούς είναι σίγουρο ότι θα φάμε γκόλ .


Κάτι δεν πάει καλά φέτος στην ομάδα ,όχι μόνον αγωνιστικά ,αλλά υποθέτω και στο παρασκήνιο .Στο μεταξύ δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του Σουντγκρεν και διαβάζουμε ιστορίες για μεταγραφές .Τον Ιούνιο λήγουν περί 10 συμβόλαια ,μπορει και παραπάνω και απ αυτούς ούτε οι μισοί δεν προσφέρουν .Βέβαια αυτά είναι δουλειά του προπονητή ,αλλά δυστυχώς προπονητής είναι ακόμη ο Ακης .Τώρα λέει θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους για το παιχνίδι με τον συμπολίτη .


Υγ 1 Βλέπεις ομάδες σαν τα Γιάννενα και τις χαίρεσαι Απλό ποδόσφαιρο ,παίκτες γυμνασμένοι και αθλητικοί ,χωρίς τεράστια ονόματα εκατομμυρίων .

Υγ 2 Θεωρώ απαράδεκτο το γιουχάρισμα των παικτών μας κατά τη διάρκεια του αγώνα Είναι που είναι χάλια η ψυχολογία τους δεν είναι ανάγκη να την κάνουμε χειρότερη

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου