ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τι διαπίστωσε ο Τσίπρας στο Ιπποκράτειο;


 


Σε λίγες μέρες οι... προοδευτικοί του αριστερού χώρου, θα οργανώσουν εκδηλώσεις για να τιμήσουν  τους... ήρωες , όπως είναι ο Φύσσας, ο Γρηγορόπουλος, ο Ζάκ, και ποιος ξέρει μπορεί λίγο αργότερα να τιμήσουν ακόμη και τον Κουφοντίνα.

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, ο Τσίπρας από την Θεσσαλονίκη δήλωσε ότι θα πρέπει να φύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την πανδημία.

} Κάποιοι αφελείς απορούν, γιατί ο Αλέξης δεν ζήτησε εκλογές, αφού γνωρίζει ότι τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό, μόνο οι πολίτες μπορούν να τον διώξουν;

} Γιατί γνωρίζει ο Τσίπρας ότι αν ο Κυβέρνηση προκαλέσει εκλογές, πάλι η Νέα Δημοκρατία θα τις κερδίσει, γι αυτό και δεν τολμά να αναφέρει κάτι τέτοιο.

 

} Ακόμη και αν η επιτροπή εισηγηθεί γενικό lockdown, η Κυβέρνηση θα πει όχι, δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Βορίδης.

} Για το θέμα αυτό, ο Τσίπρας έχει αποφασίσει ποια είναι η δική του θέση, ή το παίζει ένα-δύο-χι κοροϊδεύοντας τον κόσμο;

 

} Γύφτοι  στο Κέντρο Υγείας  Μελιγαλά τραυμάτισαν ένα Γιατρό  και προπηλάκισαν υγειονομικούς υπαλλήλους  Χωρίς όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, να δώσουν εξηγήσεις στις αρμόδιες αρχές.

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι οι Γύφτοι μαζί με τους Αλβανούς, αποτελούν μάστιγα για τη χώρα μας, και αυτό προκύπτει από το γεγονός, ότι  συμμετέχουν σε όλες σχεδόν τις εγκληματικές πράξεις .

 

} Είναι γνωστό, και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, ότι όλοι οι συνδικαλιστές, όλοι οι... εργατοπατέρες, προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα, τις προσωπικές τους επιθυμίες, και όχι του κλάδου.

} Οι συνδικαλιστές εργάζονται ελάχιστα έως καθόλου, και φροντίζουν να προβάλλονται μήπως αργότερα ασχοληθούν με την πολιτική.

 

} Ένας υπάλληλος που δουλεύει πολύ και προσφέρει, δεν πρέπει να ασχολείται με τον συνδικαλισμό γιατί θέλει να προσφέρει.

} Αυτό είναι ένα σοβαρό μήνυμα που στέλνουμε σε όλους εκείνους τους υπαλλήλους που έμαθαν να προφέρουν και να υπηρετούν με σεβασμό τον πολίτη.

 

} Η Ελλάδα χρειάζεται να αποκτήσει ένα δημοκρατικό πολιτικό σχέδιο και να γίνει Κυρίαρχη της μοίρας της δήλωσε ο αποτυχημένος πολιτικός Γιώργος Παπανδρέου.

} Ο “λεφτά υπάρχουν”, ο πρώην Πρωθυπουργός που πέταξε λευκή πετσέτα και εξαφανίστηκε, όχι μόνο εμφανίστηκε μετά από μια δεκαετία περίπου, αλλά χωρίς ντροπή θέλει να διεκδικήσει και την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ.

 

} Μπορεί ο Φουρθιώτης να καθυστέρησε λίγο, τελικά όμως  πέτυχε την αποφυλάκισή του, και δηλώνει έτοιμος να βγάλει Εφημερίδα.

} Άλλη μια δική μας δικαίωση που μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε, ότι οι πισωγλέντηδες διαθέτουν γερά στηρίγματα  και δεν χάνονται ποτέ.

 

} Δεν γνωρίζουμε αν ο Τσίπρας που επισκέφθηκε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε κάποιες ελλείψεις σε ΜΕΘ και όχι μόνο.

} Σίγουρα όμως δεν διαπίστωσε αρρυθμία στη λειτουργία του Νοσοκομείου, και αυτό οφείλεται στον Διοικητή Νίκο Αντωνάκη, στην Υποδιοικήτρια Σαμπρίνα Τιτοπούλου, και φυσικά στην έμπειρη, έντιμη και αποτελεσματική Διευθύντρια Δέσποινα Χατζηβασιλείου.

Σχόλια