Κάρυ σοβαρέψου. Δεν είχες καμία δουλειά να βγεις φωτό στον πάγκο του ΠΑΟΚ

 


 

Η χθεσινή νίκη γλύκανε λίγο το ρεζιλίκι της βαριάς ηττας απο τον ΠΑΣ και κυρίως έδωσε 3 βαθμούς ,που τόσο χρειάζεται η ομάδα .Αγωνιστικά στο Α ημίχρονο ο Αρης έπαιξε καλή μπάλα και αν ήταν λίγο τυχερός θα είχε βάλει ακόμη ένα γκόλ .

Δυστυχώς στο Β ημίχρονο κατέβηκε "αλλη" ομάδα στο γήπεδο και όχι μόνο έδωσε χώρο στον αντίπαλο ,αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε ενα λεπτό την μπάλα .Δεν ξέρω αν οι παίκτες δεν είχαν άλλες δυνάμεις και παρουσίασαν αυτήν την εικόνα ή συνέβαινε κάτι άλλο .Απο την άλλη είχα την διαίσθηση ότι γκόλ ο ΠΑΟΚ δεν θα έβαζε παρα μόνο με πεναλτυ .

Προφανώς ο Μαντζιος δεν πήρε άφεση αμαρτιών ,απλά πήρε παράταση μήπως και βρεί λύσεις .
Αποψη μου είναι ότι το υλικό υπάρχει και παρ όλο που λείπει ένας μέσος που να μπορεί να κρατήσει μπάλα ,η ομάδα "φρενάρει" λόγω του τρόπου παιχνιδιού που έχει και στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε 40αρες μπαριές απο τα σέντερ μπάκ για να βγούν στην επίθεση Καμαρά και Μαντσίνι .

Κάρυ κλείσε συμβόλαιο με Σουντγκρεν μέσα στην εβδομάδα γιατί θα έχουμε δράματα .
Επίσης Καρυ σοβαρέψου γιατί είσαι πρόεδρος και όχι οπαδός και δεν είχες καμία δουλειά να βγεις φωτό στο πάγκο του ΠΑΟΚ

Ελπίζω ο Κωστας -Κώστας να ναι καλά στην υγεία του και να μας τιμήσει με τη παρουσία του .
*Περαστικά και στο φίλο των Παραπολιτικών ......

 

 

 

Σχόλια

 1. Το φιλαράκι μου ο Κ.Κ έχει ξεσαλώσει και στέλνει αβέρτα sms σε παόκια ,που του την λέγανε για την πεντάρα .Δυστυχώς δεν γράφονται δημόσια τα ποιηματάκια του Κ.Κ για να μην έχουμε μπελάδες .
  Εστειλε και μήνυμα στον "πληγωμένο" γνωστο ποινικολόγο Σ.Χ ,για το χθεσινό ¨γαργάλημα" του Μαντσίνι .Ελπίζω να μην έχει δικαστήριο σήμερα .....
  Αλήθεια Μπαλαδόρε ,εκείνος ο ομογενης των ΗΠΑ που έχει χαθεί ?
  Και ενα ακόμη σχόλιο ,είναι δυνατόν να είναι ακόμη στην ΕΡΤ ο Μίνος ?

  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου