ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Τζιτζικώστας έχει υποχρέωση να ξηλώσει άμεσα την πειθαρχική επιτροπή

 Νέα δημοσκόπηση της  Metro Analysis, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 28% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει ποσοστό 18,3%, ενώ το ΚΙΝΑΛ καταγράφει σημαντική άνοδο με ποσοστό 9,8%.

} Ποτέ μέχρι τώρα σε καμιά δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μια τόσο σημαντική πτώση, που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Τσίπρα.

 

} Είναι πέρα για πέρα λογική η απορία που εξέφρασε ένας σύντροφος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας, αφού   με τόσα προβλήματα η Κυβέρνηση όχι μόνο αντέχει αλλά το κόμμα που την στηρίζει βρίσκεται δέκα περίπου μονάδες μπροστά, τι μπορούμε να περιμένουμε;

} Να αλλάξετε πολιτική, να σοβαρευτείτε και να σταματήσετε να στηρίζετε την εκλογική σας επιτυχία στους κουκουλοφόρους, τις αριστερές συλλογικότητες, στους φίλους του Κουφοντίνα και άλλων  περιθωριακών στοιχείων , είναι η δική μας απάντηση.

 

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι οι σοβαροί και έντιμοι πολίτες  που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία, δεν μπορούν να ταυτιστούν και ν α συνυπάρχουν με την ...πελατεία που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Ο Αστυνομικός Μπαλάσκας , που καθημερινά σχεδόν εμφανίζεται στα κανάλια και δηλώνει συνδικαλιστής, δήλωσε στην Τηλεοπτική εκπομπή του Αυτιά, ότι είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των Αστυνομικών.

} Είναι γνωστό, πως όλοι οι συνδικαλιστές τυγχάνουν κάποιων πολύ σημαντικών ευεργετημάτων, και σπάνια μπορεί να συναντήσει κανείς συνδικαλιστή στη πρώτη γραμμή.

} Μήπως, λέμε μήπως θα πρέπει ο Αρχηγός της ΕΛ-ΑΣ να στείλει τον Μπαλάσκα και τον κάθε Μπαλάσκα που πουλάει μυαλό στα διάφορα μέσα ενημέρωσης να υπηρετήσει στη πρώτη γραμμή;

 

} Από το κλάμα και το... πένθος, η Μαρίνα Πατούλη  πέρασε στην άλλη άκρη, και δίνει παραστάσεις σε εκπομπές και πανηγύρια.

} Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη και πήρε σβάρνα  τα κανάλια και τις εκπομπές, δικαιώνοντας  με την συμπεριφορά της, γιατί ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να την δείξει την πόρτα της εξόδου.

} Εμφανίστηκε ντουέτο με τον Στέλιο Διονυσίου σε μια εκπομπή για καλό... σκοπό, φόρεσε το  σχιστό  φόρεμα και πλάκωσε τους χορούς.

 

} Πόσο απογοητευμένος  μπορεί να είναι ο Τσίπρας, ώστε να δείχνει ικανοποιημένος  γιατί παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση, η νέα δημοσκόπηση δείχνει την Νέα Δημοκρατία να προηγείται... μόνο με 10%;

 

} Το πειθαρχικό συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που για πέντε ολόκληρα  χρόνια ανέχεται τον επόπτη Υγείας να παίζει τα περίεργα παιγνίδια του, και με την απαράδεκτη συμπεριφορά του να πληγώνει την εικόνα του Περιφερειάρχη, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον αντιεμβολιαστή επόπτη.

} Ο Περιφερειάρχης έχει υποχρέωση να ξηλώσει άμεσα την πειθαρχική επιτροπή, γιατί ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε στη συγκεκριμένη υπόθεση, εκθέτει την Περιφέρεια.

} Και σε άλλες περιπτώσεις πρέπει να τραβήξει κάποια αυτιά ο Περιφερειάρχης, γιατί κάποιοι προϊστάμενοι στη Περιφέρεια, έχουν χαλαρώσει επικίνδυνα.

 

Σχόλια