Ο Λουτσέσκου δεν ικανοποιήθηκε από τα χρήματα και είπε όχι στην εθνική Ρουμανίας…

  

«Δεν εγκαταλείπω τον ΠΑΟΚ», ήταν η απάντηση του Λουτσέσκου στην πρόταση που δέχθηκε από τους αρμόδιους παράγοντες της Εθνικής Ρουμανίας. Δεν τον  ικανοποιούν τα χρήματα, προσθέτουμε εμείς.

} Άλλωστε έχουμε προηγούμενο με τα Αραβικά Εμιράτα, που στην πρότασή τους  έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον ΠΑΟΚ.

 

Ακόμη δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα ημίχρονο ο Κούτσιας, οι γνωστοί νταβατζήδες της ενημέρωσης  όμως εμφανίζουν τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ περιζήτητο από μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες.

} Ποιος είναι ο λόγος αλλά και ο στόχος όλων αυτών των δημοσιογράφων να προβάλουν ένα νεαρό παίκτη, με άμεσο κίνδυνο να πάρουν τα μυαλά του αέρα, και να πάθει τη ζημιά που έχουν  πάθει αρκετοί από αυτόν, εμείς δεν τον γνωρίζουμε.

} Εκτός, αν οι δημοσιογράφοι παίζουν τα περίεργα παιγνίδια τους εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των μάνατζερ, και εισπράττουν τα... εύσημα από αυτούς.

 

} Η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα στόχο, και αυτό το γνωρίζουν τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Ρουμάνος τεχνικός.

} Δεν μπορεί η ομάδα να εμφανίζει σοβαρές αδυναμίες σε κάποιες θέσεις και ειδικότερα στη μεσαία γραμμή, και τις αδυναμίες αυτές να προσπαθεί να τις θεραπεύσει ο Λουτσέσκου με τον 36χρονο Μπίσεσβαρ, (που πρέπει να ομολογήσουμε πως είναι ο καλύτερος), με τον Εσίτι που δυσκολεύεται να στρίψει μέσα στο γήπεδο, ή με τον Ελ Καντουρί που είναι να απορεί κανείς, γιατί του επιτρέπουν να φοράει ακόμη τη φανέλα του ΠΑΟΚ, και να εισπράττει ένα κάρο λεφτά, που με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, δεν δικαιολόγησε ούτε ένα μικρό μέρος από αυτά.

 

} Αν η ομάδα δεν ενισχυθεί από δύο έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες, για να καλύψουν τα εμφανή κενά στη μεσαία γραμμή, θα συνεχίσει να δέχεται τέσσερα γκολ από τον Βόλο, και να χάνει από τον τελευταίο της βαθμολογίας Ατρόμητο.

} Μακάρι οι παίκτες να μας διαψεύσουν, και να κατακτήσουν την νίκη απέναντι στην  Σλόβαν σήμερα, και την νίκη επί του Άρη την Κυριακή.

 

} Όταν ο Λιόλιος αναλάμβανε την Προεδρία στην ΕΟΚ είχε δηλώσει, ότι τη διαιτησία θα την αναλάβει ο ίδιος, και δεν πρόκειται να προκύψουν παρατράγουδα.

} Από τότε, σε αρκετά παιγνίδια τα γνωστά κομπλεξικά παιδιά της διαιτησίας τα έχουν κάνει σκατά, με τον Ηρακλή  παλαιότερα και τον Παναθηναϊκό πρόσφατα και μάλιστα από νίκη επί του Ολυμπιακού, να εκδίδουν ανακοινώσει διαμαρτυρίας  για τη διαιτησία.

 

} Όσο για τον λαλίστατο Πρόεδρο, αυτός σωπαίνει ενοχοποιητικά, γιατί αντιλαμβάνεται ότι τα βρωμόπαιδα της διαιτησίας, τον έχουν εκθέσει αρκετά σοβαρά.

} Το ερώτημα είναι, αν οι διαιτητές που με τις διαιτησίες τους προκαλούν την οργή του κόσμου, είναι ανίκανοι η είναι βρώμικοι.

} Στην πρώτη περίπτωση πρέπει η Ομοσπονδία να εκπαιδεύσει νέα παιδιά, και στη δεύτερη περίπτωση όλους αυτούς τους βρώμικους να του πετάξει στο... Καιάδα.

 

} Αύριο η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ υποδέχεται στο παλατάκι τον πρώτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, και έχει ανάγκη την παρουσία και τη στήριξη του κόσμου.

} Δεν πρέπει να ξεχνούν οι φίλαθλοι, ότι η ομάδα Βόλεϊ τους  έχει χαρίσει αρκετά πρωταθλήματα και τους έχει κάνει υπερήφανους πριν μερικά χρόνια.

} Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει τη διάθεση να δημιουργήσει μια καλή ομάδα που να μπορεί να κατακτήσει διακρίσεις, και νομίζω πως αυτό μέχρι ενός μεγάλο βαθμού το έχει πετύχει.

Σχόλια