ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Το ανέκδοτο της τετραετίας: Ο Αλέξης θέλει να...κυβερνήσει ξανά!!

 Αν ο Μητσοτάκης δεν μπορεί, ας αφήσει το χώρο σε εμάς που θέλουμε και μπορούμε δήλωσε ο Τσίπρας, προκαλώντας γέλια στους Έλληνες πολίτες.

} Πως είναι δυνατόν ρε Αλέξη να πείσεις τους Έλληνες, όταν πριν τρία χρόνια ως Πρωθυπουργός τα είχες κάνει μαντάρα, και τώρα χωρίς να ντρέπεσαι ζητάς να ξανακυβερνήσεις;

} Εκτός, και αν τώρα ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, έμαθες την...Κυβερνητική τέχνη και ζητάς από τον Κυριάκο να σε κάνει χώρο να... περάσεις.

 

} Αλέξη, παρκάρισε στο χώρο της Αντιπολίτευσης που σε ταιριάζει, γιατί σίγουρα μια ακόμη τετραετία θα την περάσεις εκεί.

} Όσα μέσα, όσους τρόπους και όσα επιχειρήματα να χρησιμοποιήσεις Αλέξη, δύσκολα θα καταφέρεις να πείσεις τους πολίτες, γιατί ως Πρωθυπουργός έχεις δώσει αρνητικά αποτελέσματα, και οι πολίτες δεν σε εμπιστεύονται πλέον.

} Όταν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν κερδίζει ούτε ένα πόντο από τη φθορά της Κυβέρνησης, τότε ο ηγέτης της θα πρέπει να ανησυχεί.

 

} Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στον Ανδρέα Λοβέρδο, με δεύτερο τον Νίκο Ανδρουλάκη, και τρίτο τον αποτυχημένο πολιτικό Γιώργο Παπανδρέου, που πιστεύει ότι μπορεί να τον ψηφίσουν για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

} Είναι γεγονός και αυτό το έχει δείξει με κάθε τρόπο ο Τσίπρας, ότι λιγότερο από τους πέντε υποψηφίους για την  Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, θα  ήθελε τον Λοβέρδο.

} Αυτό δίνει κίνητρο στους πολίτες να στηρίξουν τον Λοβέρδο για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, γιατί ο Τσίπρας δεν μπορεί να παίξει παιγνίδια μαζί του.

 

} Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε πως φιλοδοξεί ότι τα θα μεσολαβήσει η UNESCO για την επιστροφή και την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

} Έχουμε διαφορετική άποψη και θεωρούμε ότι η Πρόεδρος δεν πρέπει να στηρίζει τις ελπίδες της στην UNESCO, γιατί όπως αδιαφόρησε ο Ερντογάν  και μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε Τζαμί, έτσι θα κάνει και για τα μάρμαρα που ανήκουν στην Ελλάδα.

 

} Ο Ερντογάν στην διαφωνία που έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη , επιστράτευσε και τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας  να επιτεθεί στην Ελλάδα.

} Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Τσίπρας στη προσπάθειά του να ξανακυβερνήσει τη Χώρα, επιτίθεται καθημερινά στην Κυβέρνηση.

} Ο Τζέκος Βαξεβάνης που διακινεί το μεγαλύτερο ποσοστό ψαριών στη Βόρεια Ελλάδα, περιμένει τους πελάτες στη ψαροταβέρνα που διατηρεί στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς, και πιο συγκεκριμένα στην οδό Κουντουργιώτου  25.

} Τα  φρέσκα ψάρια που διαθέτει σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές, κάνουν την Ψαροταβέρνα Γιάννης ελκυστική για τους πελάτες.

Σχόλια