ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Αλβανίδα ήταν αυτή τη φορά η δολοφόνος που κυκλοφορούσε ανάμεσά μας…

 
Η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική έχουν γεμίσει από Σλαβόγυφτους  από τα Σκόπια, που η πανδημία βρίσκεται στη κορύφωσή της.

} Θα πρέπει στα σύνορά να γίνεται πιο αυστηρός έλεγχος ώστε να σταματήσει η διασπορά του ιού από τους Σκοπιανούς, που μπαινοβγαίνουν με ευκολία στη χώρα μας.

 

} Κάποιοι αφελείς εκφράζουν την απορία τους, γιατί ο Τσίπρας θέλει Πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ τον Γιώργο Παπανδρέου, και κάνει ότι μπορεί για να πετύχει το στόχο του.

} Γιατί  ο... λεφτά υπάρχουν είναι του χεριού του, γιατί τον ελέγχει απόλυτα, και γιατί θα λειτουργεί ως δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δική μας απάντηση.

 

} Η Ολλανδή δημοσιογράφος , αφού πρώτα έπαιξε τον ρόλο που την ανέθεσαν, με καθυστέρηση δηλώνει ότι λατρεύει τους Έλληνες.

} Όλες αυτές οι... Ακτιβίστριες αντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα, το πιο σοβαρό όμως έχει να κάνει με την αγαμία που τις δέρνει, γι αυτό και βγάζουν τα αποθεμένα τους.

 

} Να φύγει ο Μητσοτάκης γιατί απέτυχε να αντιμετωπίσει την πανδημία κραυγάζει ο Τσίπρας και τα συντρόφια του στα μέσα ενημέρωσης, αλλά μάλλον απευθύνονται σε βουβό ακροατήριο.

} Είναι άστοχο έως γελοίο, όταν όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι πολίτες εμπιστεύονται την Κυβέρνηση, και δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία 12% ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας να ζητά την παραίτηση του Πρωθυπουργού.

 

} Πριν μερικές μέρες ένα Αλβανός που οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα αγνοώντας τους σηματοδότες που έδειχναν κόκκινο, σκότωσε έναν 47χρονο οικογενειάρχη που εργάζονταν ως μεταφορέας φαγητού σε διάφορες οικογένειες.

} Αυτόν τον αλλοδαπό δολοφόνο, η... τυφλή δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο προκαλώντας την δικαιολογημένη οργή της κοινής γνώμης.

 

} Δεν γνωρίζουμε τι αναφέρουν οι νόμοι, τα άρθρα και οι διατάξεις, ώστε εγκληματίες  που αποδεδειγμένα έχουν εγκληματήσει, να αφήνονται ελεύθεροι.

} Γνωρίζουμε όμως, ότι τέτοιες αποφάσεις  ενθαρρύνουν  όλους αυτούς που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή, να προχωρήσουν στην επόμενη εγκληματική πράξη.

} Μέχρι τώρα ξέραμε ότι σκοτώνουν οι Αλβανοί, χθες μάθαμε ότι εγκληματίες χρίζονται και οι Αλβανίδες και ποιος ξέρει τι ακούμε θα δούμε από τους ... γείτουνες.

Σχόλια