ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Μητσοτάκης δεν έπεισε για το "φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα"…

 Τη συμφωνία που είχε υπογράψει ο Τσίπρας με τον Ζάεφ, με την οποία χάριζε το όνομα της  Μακεδονίας στους Σλαβόγυφτους, ο νέος  ηγέτης των Σκοπίων την έγραψε στα... αρχεία του…

 

} Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι ο λογαριασμός της ΔΕΗ από τα 407 ευρώ  θα πέσει στα 157 ευρώ, ικανοποιώντας τους πολίτες.

} Εκείνο που ξέχασε να μας πει ο Πρωθυπουργός είναι, πότε και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό, γιατί αρκετοί είναι αυτοί που δεν έχουν πειστεί.

 

} Ο Τσίπρας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όχι γιατί ενδιαφέρεται να μάθει για την υγεία των νοσηλευομένων, αλλά γιατί έτσι τον συνέστησε ο επικοινωνιολόγος του.

} Πρέπει να αλωνίσεις όλη την Ελλάδα, είναι η εντολή που έδωσε ο επικοινωνιολόγος στον Αλέξη, και αυτός χωρίς καμιά αντίρρηση, ικανοποιεί την επιθυμία του ... ειδικού.

 

} Ο Τσίπρας μιλώντας σε συντρόφους του εξέφρασε την επιθυμία να κερδίσει την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ ο Λεφτά υπάρχουν.

} Όταν κάποιος σύντροφός του εξέφρασε την απορία λέγοντας γιατί επιθυμεί για Πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ τον Γιώργο Παπανδρέου,η απάντηση ήταν η εξής:

} Γιατί είναι... λιποβαρής , γιατί είναι εύκολο να συνεργαστεί μαζί του, και γιατί στη πολιτική ζωή θα παίζει πάντα τον ρόλο του κομπάρσου.

 

} Πώς είναι η ζωή σας μετά την απώλεια του γιού σας, ρώτησε ένα ξέκωλο από αυτά που κάνουν τους δημοσιογράφους και προκαλούν τους πολίτες με τις ανοησίες που εκστομίζουν.

} Πώς θέλεις να νιώθει ένας γονιός ρε ξέκωλο του κερατά που χάνει το παιδί του, ώστε να ενδιαφέρεσαι να μάθεις τόσο εσύ όσο και οι αναγνώστες σου;

 

} Αγαπητέ μου, όσες φορές και να μας ρωτήσεις γιατί θεωρούμε ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, υπερτερεί όλων των άλλων πολιτικών, θα παίρνεις την ίδια απάντηση.

} Γιατί ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι νέος, είναι σοβαρός, είναι προικισμένος, διαθέτει εξαιρετική παρουσία, και γιατί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, επιτελεί σημαντικό έργο.

 

} Σχετικά με τα άλλα ερωτήματα, θεωρούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγνοεί προκλητικά την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, και τη θέση μας αυτή την στηρίζουμε για πολλούς και σοβαρούς λόγους.

} Την στηρίζουμε στο γεγονός ότι αντί να αναβαθμίσει το Υφυπουργείο Εσωτερικών  και να το μετατρέψει σε Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, δίνοντας συγχρόνως και τις ανάλογες  αρμοδιότητες, το κρατάει υποβαθμισμένο.

 

} Ακόμη, πέρασαν τόσα χρόνια από τότε που το ΠΑΣΟΚ θέσπισε τον  αποκεντρωμένο Γραμματέα, χωρίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τον καταργήσει, αφού υπάρχει ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης.

 

} Και φτάνουμε στο θέμα του Γηπέδου του ΠΑΟΚ, που κάποιοι Υπουργοί σκόπιμα εμποδίζουν τον μεγάλο σύλλογο του Βορρά, να αποκτήσει νέο και σύγχρονο γήπεδο.

} Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι Θεσσαλονικείς και ειδικότερα οι ΠΑΟΚτσήδες που βρίσκονται απλωμένοι σε όλοι την Ελλάδα, όταν χρειαστεί θα δείξουν την δική τους βούληση.

Σχόλια