ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Με Λοβέρδο στην προεδρία θα εξαφανιστεί ο Σύριζα...

 


Νέα δημοσκόπηση σχετικά με της εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ δείχνει σαν πιο δημοφιλή τον Ανδρουλάκη, αλλά πιο σοβαρό και ικανό για την Προεδρία τον Λοβέρδο.

} Αν ο Λοβέρδος κατακτήσει την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ, είναι σίγουρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μια αρκετά μεγάλη μείωση στα ποσοστά του, γι αυτό και η προσπάθεια του Τσίπρα είναι να προωθήσει στην Προεδρία τον... Λεφτά υπάρχουν.

} Για μια ακόμη φορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υπήρξε Ληστεία και τραυματισμός μεταξύ αλλοδαπών , γεγονός που προκαλεί οργή και αγανάκτηση στους  Θεσσαλονικείς.

 

} Δεν  γνωρίζουμε ποιο καθεστώς και ποιοι νόμοι προστατεύουν όλους αυτούς τους εισαγόμενους εγκληματίες, που έχουν γεμίσει τις ελληνικές Φυλακές.

} Μήπως λέμε μήπως θα έπρεπε όλους αυτούς τους εγκληματίες να τους επιστρέψουν στις χώρες από τις οποίες προέρχονται και όχι να τους ταίζουν στις Φυλακές οι Έλληνες φορολογούμενοι;

} Δεν μπορεί να ψηφιστεί κάποιος νόμος που να αφορά μόνο τους εισαγόμενους εγκληματίες, που όταν κάποιος υποπέσει σε κάποια εγκληματική πράξη, να απομακρύνεται αμέσως από τη Χώρα μας;

 

} Δεν μπορεί κάποιοι να έχουν αυτές τις περίεργες ευαισθησίες για τους εγκληματίες, και να αδιαφορούν για τους Έλληνες νομοταγείς πολίτες;

 

} Αγαπητέ μου, το πόσο εύστοχα αντιμετωπίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρόβλημα με τους Τούρκους, προκύπτει από το γεγονός ότι τον βρίζει ο Ερντογάν.

} Βλέπετε, στη σημερινή Κυβέρνηση δεν υπάρχει κάποιος Υπουργός να δηλώσει ότι δεν έγινε και τίποτα, αν μας πάρουν μερικά Νησιά οι Τούρκοι, όπως είχε κάνει επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ο Υφυπουργός Παιδείας Ζουράρης;

 

} Η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού να διατηρήσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τη γνωστή ΕΕΑ, αυτούς που διέπραξαν  την γκάφα του αιώνα και τους ξευτέλισε το CAS στο θέμα του ΠΑΟΚ, πληγώνει σοβαρά την εικόνα της Κυβέρνησης και ειδικότερα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Τέτοιες αποφάσεις προκαλούν την οργή του κόσμου, γι αυτό θα πρέπει ο Πρωθυπουργός να διώξει από την Κυβέρνηση τον αποτυχημένο Υφυπουργό Αθλητισμού.

 

} Κάποια που δηλώνει ηθοποιός, εμφανίστηκε σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί, αν δεν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους .

} Μη σώσεις και παντρευτείς ρε ξέκωλο, και να είσαι σίγουρη ότι κανένας  σοβαρός πολίτης δεν πρόκειται να στενοχωρηθεί.

} Όσο για τους τρύπιους, αντί να τους  περιορίσουν γιατί αυξάνονται επικίνδυνα, τους ενθαρρύνουν και έχει γεμίσει η Χώρα μας από πισωγλέντηδες.

 

} Στο ΔΝΤ μας οδήγησε η Κυβέρνηση Παπανδρέου δήλωσε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών επι Κυβερνήσεως Καραμανλή Γιώργος Αλογοσκούφης.

} Και όμως, αντί ο λεφτά υπάρχουν να εξαφανιστεί από τη χώρα, μετά από δέκα περίπου χρόνια απουσίας, επιστρέφει στην πολιτική και διεκδικεί την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ.

Σχόλια