Κοκοκό, ο Χατζηνάκος - Βατόπουλος! Έκανε πίσω στο δικαστήριο και έδωσε στεγνά τον Μύρτσο!!

 

Τα βρήκανε στο δικαστήριο, Ραπτόπουλος και Βατόπουλος ο κατά κόσμο γνωστός και ως... Χατζηανάκος. Εκεί λοιπόν, που ο... κοντός απειλούσε Θεούς και δαίμονες τη Δευτέρα από τηλεοράσεως, ότι δεν κάνει πίσω και ότι ο Ραπ "είναι κότα", είναι "ο μαλάκας που θα πληρώσει" και θα του πάρει "ένα διαμέρισμα" καθώς ακολουθούν και άλλες μηνύσεις και αγωγές, τόσο γι΄ αυτόν όσο και για τους...ηθικούς αυτουργούς, του κάθισε μια μήνυση ο Ραπτόπουλος και ήρθε στα ...γράδα του. 

Εκεί λοιπόν, που πριν το δικαστήριο ο κοντός ζητούσε κάτι...χιλιάδες ευρώ για αποζημίωση, μετά από ένα τετ-α-τετ με τον Ραπ που είχε κάνει και επιθετικές δηλώσεις πριν το δικαστήριο, έβαλε την ουρά στα σκέλια και δέχτηκε να δοθεί αναβολή για τις 9/12 ώστε στο μεταξύ να τα βρούνε. 

Το θέμα από κει και πέρα ποιο είναι; Ότι ο Βατόπουλος, έδωσε στο πιάτο τον Μύρτσο, στον Ραπτόπουλο!  Να δείτε που στο τέλος, θα πάει και μάρτυρας υπέρ του Ραπ!! 

Γεια σου γίγαντα κοντέ Βατόπουλε!  Πιο χαζός και από τον Κόκκινο είσαι. Ο Γρηγόρης μπροστά σου, είναι τέρας ευφυΐας!! 

*Δεν είναι τίποτα, που λες Βατόπουλε, θα σου περάσει το κεφάλι και το πόδι. Πονοκέφαλος θα σε πιάσει μόλις σε περιλάβει στο στόμα του ο Μύρτσος. Ή μήπως νομίζεις ότι θα την γλιτώσεις;!

 
Σχόλια