Αρχίζει να βρίσκει τα κουμπιά των παικτών ο Λουτσέσκου

 


 

Με αρκετές απουσίες, και χωρίς να παίξει μεγάλη μπάλα ο ΠΑΟΚ, κατέφερε να πάρει μια μεγάλη και σημαντική νίκη από τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του.

} Ο Λουτσέσκου επέλεξε την ενδεκάδα στην οποία συμμετείχε και ο Εσίτι, που στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό διέπραξε τραγικά λάθη, προκαλώντας την απορία των φιλάθλων.

} Ο Ρουμάνος τεχνικός στο παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό δικαιώθηκε για τις επιλογές του, όπως δικαιώθηκε και με την απόφασή του να μην ξεκινήσει με τον Ελ Καντουρί στην ενδεκάδα.

 

} Παρά τη μεγάλη νίκη, και στο παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό η αδυναμία της ομάδας ειδικότερα στην μεσαία και στην αμυντική γραμμή, ήταν εμφανής.

} Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Λουτσέσκου, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος  να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει το Γενάρη στην απόκτηση ενός η και δύο παικτών, για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν σε συγκεκριμένες θέσεις.

 

} Ο Ρουμάνος τεχνικός ανακάλυψε τον παίκτη που θα εκτελεί τα πέναλτι και τα στημένα γενικότερα, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κούρτιτς.

} Ο Σλοβένος παίκτης του ΠΑΟΚ εκτελεί με εξαιρετικό τρόπο τα πέναλτι, στέλνοντας τον τερματοφύλακα σε μια γωνία, και στην άλλη στέλνει τη μπάλα.

} Την ίδια ικανότητα δείχνει ο Κούρτιτς και στα φάουλ, και αυτό το έχει αποδείξει σε δύο παιγνίδια, επιτυγχάνοντας δύο θαυμάσια γκολ.

 

} Όταν παίρνει τη μπάλα ο Ζίβκοβιτς, ξέρω ότι θα κάνει κάτι καλό δήλωσε ο Τσούμπα Άκπομ, που πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ από εξαιρετική πάσα του Σέρβου.

} Αντίθετα τώρα, όταν παίρνει τη μπάλα ο ακριβοπληρωμένος Ελ Καντουρί, ξέρουμε ότι θα κάνει μαλακίες  λέμε εμείς.

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ φοβήθηκαν τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να διαπράττουν τα λάθη το ένα μετά το άλλο, και τελικά να γνωρίσουν την ήττα με μεγάλο σκορ.

} Κανείς δεν αμφιβάλει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, η διαφορά όμως με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογεί ένα τόσο μεγάλο σκορ.

} Η περίοδος που βιώνουμε είναι περίεργη, ο Θανάσης Χατζόπουλος  ήδη έχει κάνει την υπέρβαση, αγαπάει την ομάδα όμως και θα την ξανακάνει αν χρειαστεί.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ήδη ο Θανάσης Χατζόπουλος  έδειξε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Μάντζαρη.

 

} Σε ένα ακόμη παιγνίδι παίκτες κλειδιά του ΠΑΟΚ δεν απέδωσαν σύμφωνα με την αξία τους, και αυτό το εκμεταλλεύθηκε ο Παναθηναϊκός.

 

} Η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ που κάποιοι στην προσπάθειά του να ασκήσουν κριτική στο Θανάση Κατσαρή την απαξίωσαν, πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, που είχε και τη στήριξη της διαιτησίας.

} Διαπιστώνουμε, ότι και τάβλι να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, η διαιτησία πάλι θα στηρίξει την ομάδα του Λιμανιού.

 

} Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει την παραίτηση του Διευθυντού της Τοπικής Αστυνομίας, γιατί ευθύνεται αποκλειστικά για τα όσα έγιναν στο παιγνίδι με τον Άρη.

} Από την βάρβαρη συμπεριφορά των οπαδών του Άρη συνεχίζει η ανακοίνωση, και τον  χαλαρό τρόπο που τους αντιμετώπισε η Αστυνομία, κινδύνευσαν άμεσα ζωές.

 

} O Mπίσεσβαρ συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις  και συνεχίζει να εκθέτει όλους εκείνους τους... ειδικούς που τον έκριναν ακατάλληλο και τον έδιωξα από τον ΠΑΟΚ.

} Όταν αποφασίζουν οι... ειδικοί, εμείς πρέπει να ανησυχούμε είναι η δική μας πάγια θέση, και η περίπτωση του Μπίσεσβαρ μας δικαιώνει.

 

} Μετά τη 15νθήμερη διακοπή λόγω της Εθνικής, ο ΠΑΟΚ μέχρι τέλος Νοεμβρίου έχει να δώσει τρεις αγώνες  και θα πρέπει να τους κερδίσει και τους τρεις.

} Ξεχωριστό παιγνίδι είναι αυτό με τον Άρη στην Τούμπα, για το οποίο ο Λουτσέσκου άρχισε από τώρα να δοκιμάζει παίκτες και συστήματα.

Σχόλια