Αλήθεια, τι στόχους έχει ο Ιβάν Σαββίδης;

 


 

 

Και όμως, υπήρχαν κάποιοι αφελείς που είχαν πιστέψει, πως αυτή η αδύναμη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα.

} Για όλους αυτούς όπως και για κάποιους δημοσιογράφους του γλυκού νερού που δεν  σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο, τους προτείνουμε να αλλάξουν θέση, και αντί για το γήπεδο να πηγαίνουν στο... Μέγαρο  Μουσικής.

 

} Πώς όμως μπορεί να πιστεύει κάποιος ότι μια ομάδα που στη μεσαία της γραμμή, παίζουν... ώριμοι παίκτες 36 και 34 ετών, μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους;

} Πώς μπορεί να φιλοδοξεί ο ΠΑΟΚ ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όταν έχει καλύτερο παίκτη τον 36χρονο Μπίσεσβαρ;

} Πώς μπορεί να θεωρείται ισχυρή μια ομάδα, όταν έχει παίκτες αργούς, ανίκανους να οργανώσουν το παιγνίδι και είναι μαλωμένοι με το γκολ;

 

} Αν εξαιρέσουμε τον Ζίβκοβιτς, τον Μιχαηλίδη και τον Κούρτιτς που έχει κάποια ποιότητα και είναι καλός στα στημένα, όλοι οι άλλοι παίκτες δεν έχουν τα προσόντα για να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

} Αν, λέμε αν υπήρχε ένας έμπειρος ηγέτης, μετά την ήττα από τον Άρη, θα έπρεπε να  δημιουργήσει ένα κατάλογο και να τον ανεβάσει στα αποδυτήρια, με το κόστος του κάθε παίκτη.

} Δηλαδή να κοστολογήσει τους παίκτες, και να γράφει πως  όποιος βρει ομάδα που να δίνει 100.000 ευρώ για να τους αποκτήσει, είναι ελεύθεροι να φύγουν από τον ΠΑΟΚ.

} Έτσι θα απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από όλες αυτές τις μετριότητες, που κάποιοι ανόητοι τους βάπτισαν παικταράδες.

 

} Για το παιγνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Άρη, σοβαρές ευθύνες έχει και ο Λουτσέσκου, ο οποίος χρησιμοποίησε τον Μούργκ που δεν έπαιζε ούτε αναπληρωματικός, και τον ανάθεσε να οργανώσει την ομάδα.

} Τεράστια ευθύνη έχει ο Ρουμάνος τεχνικός, γιατί έδιωξε τον Τσιγγάρα στην Β ομάδα, ενώ ο νεαρός παίκτης θα μπορούσε να καλύψει κάποιες αδυναμίες της με το τρέξιμό του.

 

} «Ίσως να δημιούργησα υψηλές προσδοκίες , καταρρεύσαμε στα δύο τελευταία παιγνίδια», δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

} «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας» δήλωσε ο Κούρτιτς , την ίδια δήλωση όμως ο Σλοβένος παίκτης είχε κάνει και στην ήττα από τα Γιάννενα και τον Ατρόμητο.

} Να αναλάβετε να παίξετε μπάλα, αν μπορείτε βέβαια είναι η δική μας απάντηση, και να αφήσετε τις θεωρίες και τις ανοησίες.

 

} Για μας εκείνο που προέχει είναι, ποια είναι η θέση  και ο στόχος του Ιβάν Σαββίδη, γιατί είναι σίγουρο πως αν η ομάδα δεν ενισχυθεί τον Γενάρη, θα υπάρξουν και άλλα παρατράγουδα στο ΠΑΟΚ.

 

} Τώρα πρέπει μα ανασυνταχθούμε και να χτυπήσουμε  το Κύπελλο  δήλωσε ο Λουτσέσκου και συμφώνησαν και οι παίκτες.

} Για ποια ανασύνταξη μιλάει ο Ρουμάνος τεχνικός, όταν οι περισσότεροι παίκτες που αποτελούν το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχουν αποδείξει ότι δεν διαθέτουν τα προσόντα για να σηκώσουν τη βαριά ασπρόμαυρη φανέλα;

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι με αργούς παίκτες που έχουν καβατζάρει τα 35τους χρόνια και αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, οι εμφανίσεις της ομάδας δεν μπορούν να γίνουν καλύτερες.

 

} Οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν τους παίκτες κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο, λες  και μπορούν να παίξουν καλύτερα.

} Οι σημερινοί παίκτες  εκτός κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν παίζουν στο ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και σε κάποια άλλη μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος.

} Το φετινό έμψυχο υλικό, είναι το χειρότερο που είχε ο ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία, και γι αυτό κάποιος έχει την ευθύνη.

 

} Αυτό σημαίνει, ότι δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις για κάποιες διακρίσεις, όταν στο ΠΑΟΚ έχουν μαζευτεί μετριότητες, που κάποιες άλλες εποχές θα βρίσκονταν στην κερκίδα.

 

} Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος, αυτό το... παλικάρι από τη Ρουμανία του 1,5 μέτρου, ποιος τον επέλεξε και τον έφερε στο ΠΑΟΚ;

 

Σχόλια

 1. Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους άμπαλους ρεπόρτερ του, θα πρέπει να στηριχτεί στα ταλέντα του ΠΑΟΚ Β που παίζει στη Β' εθνική και παραπαίει.

  Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει άμπαλος εξαιτίας αυτών των ρεπόρτερ. Αυτοί πιστεύουν πως η ήττα από τον Άρη ήρθε από τις ευχές ενός ακροατή που βγαίνει στο Αθλητικό Μετρόπολις και λέγεται Βαραβάς.

  Σε λίγο ο Ιβάν Σαββίδης θα καταφεύγει σε μάγους και μέντιουμ για να λύνονται τα...μάγια. Έχουν ξαναγίνει στον ΠΑΟΚ αυτά. Οι παλιότεροι θα θυμούνται.

  Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, κάθε καλοκαίρι έπεφτε ένα επίπεδο κάτω, άρα τα 2 καλοκαίρια που πέρασαν τον οδηγούν μαθηματικά στις θέσεις 3-5 του ελληνικού πρωταθλήματος.

  Ιβάν Σαββίδη βρες έναν μεγαλοεπιχειρηματία και πούλα τον ΠΑΟΚ. Ούτως ή άλλως θα είσαι για πάντα ο ευεργέτης του δικεφάλου.

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου